Παρθένος

Παρθένος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Παρθένος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άστρα του Φεβρουαρίου υποδηλώνουν ότι η ψυχική σας γαλήνη μπορεί να διαταραχθεί εξαιτίας κάποιων δυσμενών πλανητικών όψεων. Αυτό θα επηρεάσει σοβαρά την πειθαρχημένη σας ζωή και είναι πιθανό να νιώσετε μελαγχολία. Αν εξετάσετε το θέμα πιο προσεκτικά, θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι μικρές αλλαγές θα βοηθήσουν να ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να σκεφτείτε πριν καταλήξετε σε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Απαιτείται κάποια αποφασιστικότητα από την πλευρά σας – αυτό, όμως, θα σας βοηθήσει το επόμενο διάστημα.

Έρωτας και σχέσεις

Οι καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή θα σας πιέσουν να πάρετε μια απόφαση για ορισμένα θέματα. Η απόφαση μπορεί να μην είναι σωστή κι ίσως να μην μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση. Θα πρέπει να σκεφτείτε και να καταλήξετε σε μια ευχάριστη λύση, που θα βοηθήσει τις ερωτικές σας σχέσεις. Στις συζυγικές σχέσεις, ο σύζυγός σας θα έχει το πάνω χέρι κι ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να διατηρήσετε τη συζυγική αρμονία. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, μέσα στο μήνα.

Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα προβλέπει όμορφα πράγματα για τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Στο εργασιακό περιβάλλον επικρατεί αρμονία κι έτσι θα ολοκληρώσετε τους στόχους σας με ευκολία. Θα προκύψει δυνατότητα να αλλάξετε δουλειά, αλλά οι επιλογές που έχετε δεν θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Θα έχετε μια αισιόδοξη προσέγγιση, κάτι που θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του επαγγέλματός σας με αυτοπεποίθηση. Αυτό θα ενισχύσει, επίσης, τις προοπτικές σας για μια ανώτερη θέση με οικονομικά οφέλη.

Οικονομικά

Η περίοδος αυτή δεν είναι ιδανική για οικονομική βελτίωση, λόγω του ότι πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές. Επομένως, όλες οι κερδοσκοπικές πρακτικές θα πρέπει να αποφεύγονται, για να μην υπάρξουν ζημιές. Η περίοδος είναι, επίσης, ακατάλληλη για νομικά θέματα και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους διαμάχη. Οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους δεν θα είναι θετικές κι αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα κέρδη σας. Αν σκέφτεστε να επεκταθείτε σε κάποιο τομέα ή να επενδύσετε σε νέα έργα, καλύτερα να το αναβάλλετε γι’ αργότερα.