Παρθένος

Παρθένος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Παρθένος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

#Προσεκτικός, επιμελής, έξυπνος και σχολαστικός

Αν μπορούσατε να καταφέρετε ένα πράγμα φέτος, ποιο θα ήταν αυτό; Αφήστε τους δισταγμούς – ξεχάστε το φόβο! Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την προετοιμασία σας να απαντήσετε, σ’ αυτήν ακριβώς την ερώτηση. Ο Φεβρουάριος ξεκινά με όλους τους πλανήτες σε ορθή πορεία, πράγμα που σημαίνει σημαντική δράση. Αξιοποιήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνης του Υδροχόου, στις 10 Φεβρουαρίου, για να καινοτομήσετε και να ονειρευτείτε τρόπους οργάνωσης της ζωής σας που θα κάνουν την εκπλήρωση των στόχων σας να είναι εφικτή και προοδευτική.

Με τον Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, έχετε το σθένος να χτίσετε γερές βάσεις για να στηρίξετε την καριέρα σας. Προσέξτε το δυναμισμό σας και μην πιέζετε πολύ τον εαυτό σας – μόλις ο Άρης μπει στον Υδροχόο, στις 13 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να κατευθύνετε το πάθος σας σε εστιασμένες εργασίες.

Οικονομικά, το κλειδί είναι η συνείδηση. Απροσδόκητα έξοδα μπορεί να προκύψουν στο τέλος του μήνα που ο Ερμής και ο Ήλιος κάνουν σύνοδο με τον Κρόνο (28 Φεβρουαρίου). Εστιάστε στη σταθερότητα και να είστε προσεκτικοί.

Ο Ερμής κινείται στον Υδροχόο από τις 5 Φεβρουαρίου, ενθαρρύνοντάς σας να εξετάσετε τις συνήθειές σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα καθημερινά τελετουργικά. Ποιες πρακτικές αυτό-φροντίδας μπορείτε να εφαρμόσετε για να θρέψετε το σώμα σας και να χαλαρώσετε; Καλό θα ήταν, να γράψετε σ’ ένα ημερολόγιο τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε αναζωογονημένοι.

Όταν ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες, στις 20 Φεβρουαρίου, η διάθεσή σας γίνεται ρομαντική. Τι επιθυμείτε βαθιά, μέσα στην καρδιά σας; Ήρθε η ώρα ν’ αφήσετε τον εαυτό σας να αγκαλιάσει τη βαθιά αγάπη που σας περιμένει. Η Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 24 Φεβρουαρίου, σας βοηθά να μετατρέψετε αυτή την ενέργεια σε δράση. Δεσμευτείτε σε ανθρώπους που σας αγαπούν με τρόπο που νιώθετε ελεύθεροι και που η υποστήριξή τους είναι άνευ όρων. Είστε πολύ καλοί να φτιάχνετε τη διάθεση των άλλων – επιτρέψτε τώρα και στους άλλους να κάνουν το ίδιο για σας.