Παρθένος

Παρθένος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Παρθένος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις του Μαρτίου προμηνύουν ότι μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις στη ζωή σας και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με τόλμη. Αυτές οι συγκρούσεις θα σας ξαφνιάσουν, θα διαταράξουν την ηρεμία σας και θα λειτουργήσουν ως εμπόδια στις δραστηριότητές σας. Ίσως υπάρχει μια αίσθηση ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σας. Τα πράγματα μπορεί να ξεφεύγουν μπροστά στα μάτια σας – θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα. Σ’ αυτό, θα έχετε την υποστήριξη της Αφροδίτης. Για χάρη της αρμονίας, θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι περίπλοκες, το Μάρτιο. Θα βοηθούσε, αν αλλάζατε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και είστε πιο καινοτόμοι στην προσέγγισή σας. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Όσοι είστε σε σταθερή σχέση, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των πράξεων του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτά τα προβλήματα. Απαιτείται πολλή διπλωματία και σιγουριά για να ξεπεράσετε τις απαισιόδοξες απόψεις του συντρόφου σας και να κάνετε την ανατροπή. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Η Αφροδίτη κι ο Άρης μαζί, θα σας υποστηρίξουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Καριέρα

Σε επαγγελματικό επίπεδο, προβλέπεται ότι οι πλανητικές όψεις ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της καριέρας σας. Όσοι δραστηριοποιείστε στο δημιουργικό πεδίο, θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις προσπάθειές σας. Οι σχέσεις με συγκεκριμένους συναδέλφους θα είναι μεγάλη βοήθεια για σας, αυτό το διάστημα. Υπάρχει μια ένδειξη για αλλαγή τόπου στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να γίνει μετά από σοβαρή σκέψη.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας δεν είναι ιδιαίτερα θετικές. Υπάρχει πιθανότητα οι σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες να είναι συγκρουσιακές – κι αυτό, θα έχει επιπτώσεις και στα κέρδη σας. Αν ασχολείστε με επενδύσεις, καλό θα είναι να τις αποφύγετε αυτό το διάστημα. Επεκτάσεις και ξεκινήματα νέων έργων δεν ευνοούνται, τώρα.