Παρθένος

Παρθένος | Νοεμβρίος 2023

Ζώδια

Παρθένος | Νοεμβρίος 2023

Ζώδια

Τα άστρα του μήνα προβλέπουν ότι έχετε πιθανότητες να προοδεύσετε με τη βοήθεια του Δία. Θα έχετε, επίσης, τον ενθουσιασμό για να αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά, ο Άρης, ο Ήλιος κι ο Ερμής θα προκαλέσουν εμπόδια στην πρόοδό σας. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν, αν είστε πιο δραστήριοι και χρησιμοποιείτε τις κοινωνικές σας επαφές. Με ρεαλιστικούς στόχους έχετε όλες τις προϋποθέσεις να πετύχετε.

Έρωτας και σχέσεις

Οι αισθηματικές σχέσεις μπορούν να γίνουν αρμονικές, αφήνοντας πίσω σας δυσάρεστα γεγονότα και εστιάζοντας στο παρόν. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί στις προτιμήσεις σας. Ο μήνας αυτός είναι καλός και για τον προγραμματισμό μιας εγκυμοσύνης. Στις συζυγικές σχέσεις, μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ανάμεσά σας. Αλλά τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν, αν αξιοποιήσετε την πλανητική βοήθεια.

Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα υπόσχεται μέτρια πράγματα για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Οι πλανητικές επιρροές θα προκαλέσουν προβλήματα στον εργασιακό χώρο, με τους συναδέλφους και τη διοίκηση. Παρά τις προσπάθειές σας, τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα. Όλα αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση και είναι πιθανό να σκεφτείτε να αλλάξετε δουλειά ή, ακόμα, και αντικείμενο. Ωστόσο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους και να συνεχίσετε να εργάζεστε με συνέπεια. Αυτό, θα βοηθήσει στο επόμενο διάστημα.

Οικονομικά

Όσον αφορά στα οικονομικά σας για το Νοέμβριο, δεν είναι πολύ αισιόδοξα. Οι πλανητικές επιρροές είναι αρνητικές και δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιο ρίσκο για να αποφύγετε τις απώλειες. Τα έξοδά σας θα πρέπει να μειωθούν για να συμφωνήσουν με τα έσοδα.