Παρθένος

Παρθένος | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

Παρθένος | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό προβλέπει ένα μήνα γεμάτο επιτυχίες και καλή τύχη σε όλες τις προσπάθειές σας, αρκεί να εργαστείτε σκληρά. Τίποτα καλό στη ζωή δεν έρχεται εύκολα. Θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε πολλές θυσίες για να μπορέσετε να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας. Όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να σας βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αφήστε τους. Πρόκειται για άτομα που ξέρουν καλύτερα και θα πρέπει να τα ακούσετε. Μην είστε πεισματάρηδες, όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι καθοδήγηση και βοήθεια. Τα άστρα θέλουν να ξέρετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν αυτό το μήνα μέχρι το τέλος.

Έρωτας και σχέσεις

Σχετικά με την αισθηματική σας ζωή, τα άστρα αποκαλύπτουν ότι θα είναι εξαιρετική αυτό το διάστημα. Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε μεγάλη κατανόηση ο ένας για τον άλλον και θα μπορείτε να επικοινωνείτε ελεύθερα μεταξύ σας για πράγματα που σας επηρεάζουν. Να είστε ειλικρινείς και να μην κρατάτε μυστικά από το ταίρι σας. Όσοι είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη σεξουαλική σας ζωή. Είστε μαζί εδώ και πολύ καιρό κι αυτό το μήνα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό και πάθος στην ερωτική σας ζωή. Το σεξ είναι ένα ιδιαίτερο δώρο που πρέπει να απολαμβάνετε ο ένας με τον άλλον, γι’ αυτό είναι σημαντικό να εμπλουτίσετε αυτό το κομμάτι της ζωής σας.

Καριέρα

Όσοι ασχολείστε με επιχειρήσεις, αυτό το μήνα θα προχωρήσετε σε συνεργασίες που θα σας επιτρέψουν να προοδεύσετε στο αντικείμενο της επιλογής σας. Όσοι είστε υπάλληλοι, θα καταφέρετε να βρείτε δουλειές που πάντα θέλατε, κάτι που θα συμβεί χάρη στη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας. Οι αστρικές όψεις σας ενθαρρύνουν να αναλάβετε τον ηγετικό σας ρόλο με αυτοπεποίθηση και να διατηρείτε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Οικονομικά

Ο μήνας αυτός δεν είναι κατάλληλος για να πάρετε οικονομικά ρίσκα. Χρησιμοποιείστε τα χρήματά σας για κάτι πιο σίγουρο. Μπορείτε να βάλετε χρήματα στην άκρη ή ακόμα και να επιλέξετε να καλύψετε σημαντικά έξοδα, από το να επενδύσετε σε μια επιχείρηση που, πιθανά, θα σας κάνει να χάσετε όλα σας τα χρήματα.