Σκορπιός

Σκορπιός 2022

Ζώδια

Σκορπιός 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το ωροσκόπιο του Σκορπιού το 2022 είναι ευλογημένο από τις θέσεις του Δία και του Ποσειδώνα. Αυτοί οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορείτε να εργαστείτε για να βελτιώσετε την τύχη σας, βελτιώνοντας την κοινωνική σας ζωή. Όσο καλύτερες σχέσεις έχετε με τους άλλους, τόσο καλύτερη θα είναι η χρονιά σας!

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύες κι αυτό θα δώσει ισχυρή ώθηση στο ρομαντισμό σας. Κάποια άλλα ζώδια είναι πιθανό να αντιδράσουν σ’ αυτή τη θέση, λίγο διαφορετικά από τους Σκορπιούς. Γι’ αυτό το λόγο, θα χρειαστεί να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια μαζί τους.

Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα στο ζωδιακό, η ερωτική σας ζωή θα περάσει από μια ποικιλία αλλαγών. Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδια περίπου μια φορά το μήνα, οπότε να το έχετε αυτό υπόψη σας: η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα είναι σταθερή, η Αφροδίτη στο Λέοντα θα είναι συναρπαστική και η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας δώσει ρομαντισμό για την υπόλοιπη χρονιά.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο τρόπος που θα κινηθεί η καριέρα σας, φέτος, θα εξαρτηθεί από τις σχέσεις που θα έχετε με τους συναδέλφους σας. Αν και καλό θα ήταν να είστε φιλικοί με όλους, μην εμπιστεύεστε κανένα από αυτούς απόλυτα. Το μόνο άτομο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, φέτος, είναι ο εαυτός σας. Γι’ αυτό το λόγο, να συνεργάζεστε με τους άλλους μόνο όταν πρέπει. Η εξαίρεση σ’ αυτό γίνεται όταν ο Δίας εισέρχεται στον δέκατο οίκο, γύρω στα μέσα Απριλίου. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, σας συμφέρει καλύτερα να δουλεύετε με άλλους, παρά μόνοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα χρειαστεί να κάνετε μια μεγάλη αγορά στην αρχή της χρονιάς. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό δεν προβλέπει πού θα γίνει αυτή η χρέωση. Θα μπορούσε να είναι για την πληρωμή ενός σπιτιού, ενός αυτοκινήτου, μιας εκπαίδευσης ή για την πληρωμή ιατρικών εξόδων. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η δαπάνη θα απορροφήσει μεγάλο μέρος των χρημάτων σας.

Ευτυχώς, τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανακάμπτουν μετά τα μέσα Απριλίου, λόγω των κινήσεων του Δία. Όμως, καλό θα είναι να μην ξοδέψετε απερίσκεπτα τα χρήματα που θα έρθουν. Αντίθετα, βάλτε τα στην άκρη και προσπαθήστε να εξοφλήσετε κάποια από τα χρέη σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, όλη τη διάρκεια της χρονιάς κι αυτό θα βοηθήσει στη σταθερότητα της κοινωνικής σας ζωής. Δεν είναι πιθανό να εμπλακείτε σε σοβαρές αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες. Κι ο Κρόνος, όμως, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Έτσι, δεν θα δείτε μεγάλη πρόοδο ούτε στην κοινωνική σας ζωή. Λόγω των πλανητικών επιρροών αυτών των δυο δυνάμεων η κοινωνική σας ζωή θα παραμείνει σχεδόν ίδια, όπως το 2021.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Συνολικά, το 2022 θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για όποιον έχει την τύχη να γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού. Όσο είστε εστιασμένοι στην καριέρα σας και θυμάστε να αφιερώνετε χρόνο στους φίλους σας, όλα θα πάνε καλά.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις