Σκορπιός

Σκορπιός 2024

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

#Το 2024 θα είναι μια ιδιαίτερα καλή χρονιά για το Σκορπιό. Μπορεί να προκύψουν κάποιες προκλήσεις, αλλά θα τις αντιμετωπίσετε με σκληρή δουλειά και θα τις αξιοποιήσετε στο έπακρο.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Τα θετικά αποτελέσματα είναι άφθονα το 2024! Θα έχετε αναγνώριση στη δουλειά, αύξηση μισθού και ευτυχία στις σχέσεις μαζί με άλλα θετικά στη ζωή σας. Θα υπάρξουν νέες πηγές εισοδήματος, που θα αποκαλυφθούν ξαφνικά και θα έχετε υποστήριξη από τους μεγαλύτερους στην οικογένεια κι από τους ανώτερους στη δουλειά. Θα κάνετε πολλά ταξίδια, πιθανά και στο εξωτερικό και θα απολαύσετε έναν υπέροχο, ρομαντικό δεσμό με το σύντροφο ή το σύζυγό σας.

Η πρώτη φάση του 2024 θα σας φέρει πολλές νέες ευκαιρίες. Αλλά το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες μέσα από τις οποίες θα μάθετε πολλά πράγματα, θα αναπτυχθείτε και θα ωριμάσετε. Αποφύγετε, όμως, να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση ή να παίρνετε αποφάσεις, που πυροδοτούνται από το θυμό. Το δεύτερο εξάμηνο θα υπάρξει μεγάλος όγκος δουλειάς, καθυστερήσεις και εμπόδια, αλλά αυτό θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρότερα κι έτσι να βάλετε μια ισχυρή βάση στην καριέρα σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Φέτος, μπορεί να ερωτευτείτε με κάποιο άτομο από διαφορετικό υπόβαθρο – ή, αν είστε δεσμευμένοι θα μοιραστείτε πολλές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Αλλά μπορεί, επίσης, να υπάρξει κάποια σύγχυση κάτω από την επιρροή του Βόρειου Δεσμού, όπως υποδηλώνουν οι ερωτικές προβλέψεις του ζωδίου σας.

Αν ψάχνετε για έναν νέο έρωτα, οι πιθανότητες να τον βρείτε είναι αρκετά υψηλές το 2024. Μια ξαφνική πρόταση σχέσης μπορεί να έρθει στο δρόμο σας. Υπάρχουν όμως και πιθανότητες λανθασμένων αποφάσεων λόγω κακής επικοινωνίας ή ψευδαίσθησης, που προέρχονται από το Βόρειο και το Νότιο Δεσμό και μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος.

Την περίοδο από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, μπορεί να μπείτε σε μια μακρόχρονη σχέση ή να προχωρήσετε σε γάμο. Στην ίδια περίοδο, αν είστε ελεύθεροι, θα συναντήσετε ένα υπέροχο άτομο σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ή σ’ ένα πάρτι με φίλους. Ο Νοέμβριος κι ο Δεκέμβριος, από την άλλη μεριά, μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι για τον έρωτα. Μπορεί να κολλήσετε με συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, εγωισμούς και υπερβολικές προσδοκίες. Κι όλο αυτό να φέρει δυσκολίες και καυγάδες στη σχέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα έχετε περισσότερες από μια πηγές εισοδήματος, φέτος – αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα τη δείτε να αναπτύσσεται θεαματικά. Κι η χρονιά θα είναι καλή για επενδύσεις σε οποιαδήποτε νέα δουλειά. Υπάρχουν ακόμη και πιθανότητες για ένα νέο έργο από το εξωτερικό, που θα σας ανανεώσει ιδιαίτερα κι αυτό θα σας διευκολύνει να αναλάβετε περισσότερα έργα.

Μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες εργασίας το 2024, ή ακόμα και μια προαγωγή στην τωρινή σας δουλειά, κάτω από την επιρροή του Δία. Για την ακρίβεια, υπάρχουν και καλές πιθανότητες για μετακίνηση ή μετάθεση στην ίδια εταιρεία. Σίγουρα οι ευθύνες σας θα είναι μεγαλύτερες, αλλά έτσι εξασφαλίζετε την εξέλιξή σας. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους, ωστόσο, ο Κρόνος μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις, άγχος και εμπόδια. Το καλό είναι ότι εσείς τα βλέπετε, μάλλον, ως προκλήσεις, που σας σπρώχνουν να δουλέψετε καλύτερα και να βάλετε ισχυρές βάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2024 δεν θα έχετε οικονομικά προβλήματα. Τα έσοδά σας μπορεί να αυξηθούν και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλες τις καθυστερημένες εργασίες και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, λόγω της καλής οικονομικής σας κατάστασης. Θα επενδύσετε σε γη και έπιπλα για το σπίτι, φέτος. Αν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τον Οκτώβριο, καθώς οι επενδύσεις αυτό το μήνα μπορεί να πάνε στραβά, σύμφωνα με τις προβλέψεις των άστρων για τα οικονομικά του Σκορπιού. Οι επενδύσεις σε ακίνητα, γη ή μετοχές θα εξασφαλίσουν την αναμενόμενη ανάπτυξη και θ’ αυξήσουν το εισόδημά σας, το πρώτο εξάμηνο τους έτους.

Επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε νέες πηγές εισοδήματος το 2024. Θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και υποστήριξη κι από την οικογένεια, που εκδηλώνεται από τη θέση του Δία στο οικονομικό ωροσκόπιο του Σκορπιού. Τέλος, μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα έξοδα για ταξίδια, υγεία και επισκευή οχημάτων το δεύτερο εξάμηνο του έτους.