Σκορπιός

Σκορπιός | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Σκορπιός | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική σας ανάπτυξη θα είναι θεαματική αυτό το μήνα. Βέβαια, λόγω της θέσης των άστρων τα οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα έχουν σημαντική θέση, αλλά, η ανάδρομη πορεία κάποιων πλανητών δίνει προτεραιότητα στην καριέρα σας – η οποία καριέρα σας ενθαρρύνεται από όλους: οικογένεια, φίλους και κοινωνικές ομάδες. Τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει στο πεδίο της οικογένειας και μπορείτε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στα επαγγελματικά σας. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μεγαλύτερη δύναμη και σας κάνει εγωκεντρικούς – το ζώδιο του Σκορπιού αποφασίζει την πορεία των πραγμάτων και επιβάλλεται σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Όσοι είστε μόνοι θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο, ενώ κυνηγάτε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας στο περιβάλλον της δουλειάς και, ενδεχομένως, με άτομο υψηλότερα στην ιεραρχία. Αυτό το μήνα, συναναστρέφεστε με σημαντικά άτομα κι αυτό θα ωφελήσει την αισθηματική σας ζωή. Αν πρόκειται να προγραμματίσετε κάποια εγκυμοσύνη, καλύτερα να το σκεφτείτε πολύ καλά πρώτα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω η καριέρα θα βρεθεί στο επίκεντρο, αυτό το μήνα. Στο επαγγελματικό περιβάλλον είστε σε θέση να επιβάλλετε τους όρους σας – οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν με προθυμία. Μπορείτε, λοιπόν, να επεκταθείτε εντυπωσιακά, ολοκληρώνοντας τους στόχους σας με προσοχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Λόγω της θέσης των πλανητών, η οικονομική ευημερία θα είναι θαυμάσια, αυτό το μήνα. Το οικονομικό σας ένστικτο είναι καλό και θα μπορέσετε να κάνετε σωστές εκτιμήσεις. Επιπλέον έχετε την υποστήριξη της οικογένειας και των συναδέλφων, σε ό, τι κι αν αποφασίσετε. Θα σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει και όλες οι οικονομικές συναλλαγές που είχαν παγώσει, τώρα θα τακτοποιηθούν.