Σκορπιός

Σκορπιός | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Σκορπιός | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Δεκεμβρίου προβλέπει ότι η αναποφασιστικότητα θα εμποδίσει την ολοκλήρωση των στόχων σας, στις αρχές του μήνα. Σιγά σιγά θα βγείτε απ’ αυτή την κατάσταση, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Το βασικό είναι να ξέρετε τι θέλετε. Οι αστρικές όψεις είναι ενθαρρυντικές για τις προσωπικές σχέσεις, μετά το δεύτερο δεκαήμερο. Αν είστε μόνοι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε νέες ερωτικές σχέσεις – να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή είναι γεμάτη ρομαντισμό, αυτό το διάστημα. Οι πλανητικές συγκυρίες είναι θετικές και θα πρέπει, τώρα, να πάρετε μια απόφαση. Αν δεν είστε σίγουροι, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας – θα αποδειχθεί σωστή. Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρι θα είναι αρμονικές. Δεν υπάρχουν συγκρούσεις, αντίθετα, υπάρχει άφθονος ρομαντισμός και αισθησιασμός ανάμεσά σας. Ο μήνας είναι ευνοϊκός για να προγραμματίσετε μια μικρή απόδραση και/ή για να σκεφτείτε σοβαρά μια πιθανή εγκυμοσύνη. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε υποστήριξη από τα άστρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Ιδιαίτερα καλή θα είναι η τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Σε ό,τι αφορά στην καριέρα σας, οι προβλέψεις είναι μάλλον αποθαρρυντικές για την εξέλιξή σας. Οι πλανητικές επιρροές δεν είναι ευχάριστες κι αυτό θα προκαλέσει δυσαρμονία στο περιβάλλον που εργάζεστε. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι αγχωτικές κι αυτό δεν θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Καλό θα είναι, αυτό το διάστημα, να στρέψετε την προσοχή σας σε ανθρωπιστικές και θρησκευτικές δραστηριότητες. Έτσι θα ενισχύσετε, σε κάποιο βαθμό, τη συναισθηματική σας ευεξία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα νέα για τα οικονομικά σας, επίσης, δεν είναι ευχάριστα. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι βοηθητικές, γι’ αυτό τα κέρδη θα είναι ελάχιστα για όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση. Οι έμποροι κι όσοι ασχολείστε με δημιουργικά επαγγέλματα θα επηρεαστείτε αρνητικά κι ίσως χρειαστεί να καλύψετε τα έξοδά σας από χρήματα που είχατε βάλει στην άκρη. Τυχόν επενδύσεις δεν θα δώσουν τα αναμενόμενα κέρδη κι όπως φαίνεται καθαρά, ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.