Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, λίγη προσπάθεια θα σας κάνει πιο δυνατούς. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) στρέφει το ενδιαφέρον σας στη βελτίωση της εικόνας που βγάζετε προς τα έξω – προβληματίζεστε και ψάχνετε να βρείτε τρόπους να εντυπωσιάσετε. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές με φίλους, καθώς και τις ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους, όπως μια μικρή, ανάλαφρη απόδραση ή μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Γενικότερα, αυτές τις μέρες έχετε μεγάλη διάθεση να ασχοληθείτε και να βοηθήσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα στοργής και τρυφερότητας που έχετε για τους αγαπημένους σας και τα εκφράζετε με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως επισκεφθείτε κάποιους φίλους που ζουν μακριά. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο των ταξιδιών κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ενώ μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στα ταξιδιωτικά σας σχέδια, είστε αποφασισμένοι να φτάσετε στον προορισμό σας. Δεν έχει σημασία αν έχει κίνηση ή ότι η πτήση σας έχει καθυστερήσει – θα βρείτε τρόπο. Κι αυτό ισχύει για οτιδήποτε σας απασχολεί σήμερα. Η επιμονή σας είναι απίστευτη! Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) εστιάζει στα επαγγελματικά σας και σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας, για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σηματοδοτεί ένα διάστημα έντονων αντιθέσεων στη σχέση με το ταίρι σας. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, μεταξύ σας, για βασικά θέματα και τα πνεύματα είναι ιδιαιτέρως οξυμένα. Όμως, μέσα από την τριβή θα καταφέρετε να ενισχύσετε τους δεσμούς που σας δένουν. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο των σχέσεων σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των θεμελίων. Μπορεί να προσπαθείτε να βάλετε μια προσωπική σχέση σε καλύτερες βάσεις. Φυσικά, αυτό είναι μια κοινή προσπάθεια, αλλά κάποιος από σας πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο (κι επειδή αυτή η όψη σας επηρεάζει, η ευθύνη βαραίνει εσάς). Σήμερα, σκεφτείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε, για να κάνετε το σύντροφό σας ευτυχισμένο – αυτό θα ενισχύσει πολύ τη σχέση σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σας χαρίζει γοητεία αλλά, ταυτόχρονα σας προβληματίζει σε ό, τι αφορά τον αντίκτυπο που έχουν οι επαγγελματικές σας αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή. Ένας φίλος πιθανά να ζητήσει τη συμβουλή σας.

Έρωτας και σχέσεις

Η ένταση ευνοείται στην αρχή της εβδομάδας – όσοι είστε σε σχέση μπορεί να βιώσετε κάποιες αναταραχές, ενώ όσοι είστε μόνοι μπορεί να κινηθείτε ανυπόμονα και να καταλήξετε σε κάποια περίπλοκα σημεία. Τουλάχιστον, ο έρωτας τώρα δεν είναι καθόλου βαρετός! Τα μέσα της εβδομάδας είναι μια καλή στιγμή για να ηρεμήσετε – και να κοιτάξετε προσεκτικά πριν κάνετε κάποιο τολμηρό βήμα. Η τύχη είναι με το μέρος σας το σαββατοκύριακο, ή ίσως μοιάζει με τύχη, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας συνδυασμός της σωστής σας διαίσθησης και της προθυμίας σας να ακολουθήσετε άφοβα αυτό που θέλετε.

Καριέρα

Τη Δευτέρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Ελέγξτε δυο φορές, ακόμα και λεπτομέρειες, που μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα, εάν δεν τα παρακολουθείτε στενά. Το να δείξετε αδιαφορία και να αφήσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση να εξελιχθεί από μόνη της, ανάμεσα στην Τρίτη και την Πέμπτη, θα μπορούσε να σας βάλει σε πλεονεκτική θέση. Μερικές φορές, η καλύτερη τακτική είναι να φαίνεται ότι δεν έχετε θέματα. Προσοχή στον προϊστάμενό σας ή σε άλλα άτομα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία, την Παρασκευή και το Σάββατο. Προς το παρόν το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε ένα νεύμα και να χαμογελάσετε. Μια μικρή έρευνα την Κυριακή, θα φέρει στο φως ένα σημαντικό παράγοντα.