Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε μια έμπνευση. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας καλεί να βιαστείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες κάθε είδους και ευνοεί τη συμμετοχή σας σε παρασκηνιακές δράσεις. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο της δύναμης και του ελέγχου σχηματίζει τετράγωνο με τον θολό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με την ενέργεια αυτής της όψης, εξετάζετε θέματα σχετικά με τον έλεγχο. Θα μπορούσατε να καθορίσετε τι είναι κάτω από τον έλεγχό σας και τι είναι έξω από τη δική σας δυνατότητα. Ίσως να παρατηρήσετε ότι οι άλλοι προσπαθούν να περιορίσουν τις ενέργειες ή την επικοινωνία σας. Μπορεί να θέλουν να έχουν εξουσία πάνω σας, αλλά σήμερα είστε ξεκάθαροι για τα όριά σας. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα ενισχύσει τη γοητεία και τη δημιουργικότητά σας. Καινούριες γνωριμίες και καινούριοι στόχοι διαφαίνονται στον ορίζοντα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) τονίζει τη ρομαντική σας διάθεση και, δεν είναι απίθανο, να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον οίκο της τέχνης, της μουσικής και της δημιουργικότητας. Τώρα, νιώθετε αρκετά εμπνευσμένοι. Ίσως είδατε κάτι στον κόσμο, που σας κάνει να θέλετε να γράψετε μουσική ή να ζωγραφίσετε. Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα με μια δημιουργική μέθοδο. Είναι, επίσης, πιθανό να παρουσιάσετε τα έργα σας σε μια ομαδική έκθεση ή στο διαδίκτυο. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) επηρεάζει το πεδίο των οικονομικών σας, με θετικό τρόπο. Κληρονομικά και/ή φορολογικά θέματα έχουν τη δυνατότητα κάποιας βελτίωσης. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτοί και συζητήσιμοι σε προτάσεις που πιθανά να σας γίνουν. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) βελτιώνει την ατμόσφαιρα στην αισθηματική σας ζωή, ενισχύοντας τα θετικά που υπάρχουν στην σχέση με το ταίρι σας.

Έρωτας και σχέσεις

Προγραμματίστε τα ρομαντικά σας σχέδια, από τα μέσα έως και το τέλος της εβδομάδας. Αυτές οι μέρες είναι όλες δικές σας, είτε ψάχνετε μια νέα και έντονη ερωτική σχέση, είτε σκοπεύετε να αναζωπυρώσετε τη σχέση που έχετε ήδη. Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη, έτσι μπορείτε να πάτε όπου – και σε όποιον θέλετε. Τι συμβαίνει στις αρχές της εβδομάδας; Οι αποφάσεις μοιάζουν δύσκολες και απαιτείται υπομονή που δεν είναι και το καλύτερό σας. Φροντίστε, λοιπόν, να απολαύσετε το σαββατοκύριακο όσο περισσότερο γίνεται.

Καριέρα

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας προσπαθήστε να αναβάλλετε τις σημαντικές αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι ότι θα είστε διχασμένοι ανάμεσα σε δυο, εξίσου ελκυστικές, εναλλακτικές λύσεις αλλά σύντομα μία απ’ αυτές θα γίνει η ξεκάθαρη επιλογή. Τις επόμενες μέρες η παρουσία σας ξεχωρίζει, ό, τι κι αν κάνετε. Αν υπάρχει κάποια αδυναμία στην άμυνα της επιχείρησης –είτε είναι δική σας, είτε απλά δουλεύετε εκεί – τώρα θα μπορέσετε να την καλύψετε. Υπάρχει ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο που θα καταλήξει σε μια μεγάλη απόφαση, στο τέλος της εβδομάδας. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, διαφορετικά θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, γρηγορότερα από όσο φαντάζεστε.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις