Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, οι άγγελοι κι οι οδηγοί σας είναι παρόντες κι έτοιμοι να σας βοηθήσουν. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) εστιάζει σε παλιά, συναισθηματικά ζητήματα. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται άβολο αρχικά, ο αναστοχασμός μπορεί να οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας, ενισχύοντας τελικά τη συναισθηματική σας ευεξία. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της ψυχικής ικανότητας κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά τρελά πράγματα στον κόσμο, αλλά το σύμπαν σας προσέχει, ώστε να μπορέσετε ν’ ακολουθήσετε τα σημάδια και τα μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή, για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να αναθεωρήσετε τις εσωτερικές σας σκέψεις. Παρατηρήστε τι συμβαίνει στη φύση. Νιώστε τι συμβαίνει στο σώμα σας. Τα μηνύματα θα έρθουν. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) επιδρά στην κοινωνική σας ζωή και στο φιλικό σας περιβάλλον. Πολλές σχέσεις αναθεωρούνται και μπαίνουν σε άλλη βάση. Με τον Ήλιο στο Ζυγό (22/9-22/10) είναι πιθανό να φέρεστε απερίσκεπτα. Ίσως αξίζει να ανατρέξετε στο παρελθόν για να βρείτε διέξοδο από το παρασκήνιο. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) μπορεί να νιώσετε σαν να συνδέεστε με όλους σε όλα τα επίπεδα – από την πολιτική και τις επαγγελματικές προσπάθειες μέχρι τον εθελοντισμό – κι όσο περισσότερο νιώθετε σαν μέλος μιας ομάδας, τόσο πιο παραγωγικοί και επικεντρωμένοι θα είστε. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο των φιλικών σχέσεων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένα από τα υπέροχα πράγματα σχετικά με τους φίλους σας είναι ότι σας αποδέχονται, μαζί με όλες σας τις παραξενιές. Δίπλα τους μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, χωρίς κανένα περιορισμό. Σήμερα, μπορεί να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Μπορεί να είναι μια ομάδα πλεξίματος, ένα μεγάλο παιχνίδι ρόλων ή ένα πάρτι ζωγραφικής και κρασιού. Ό,τι και να κάνετε, το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σας καλεί να βιαστείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες κάθε είδους και ευνοεί τη συμμετοχή σας σε παρασκηνιακές δράσεις.

Έρωτας και σχέσεις

Ίσως θελήσετε να κάνετε ένα πάρτι – η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες σας αυτή την εβδομάδα και αν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να οραματιστείτε το ερωτικό σας μέλλον, οπότε ετοιμαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Κάποιος είναι πειστικός, στα μέσα της εβδομάδας – ίσως πολύ πειστικός. Δε χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλία τώρα, απλά ακολουθήστε την καρδιά σας. Η Παρασκευή και το σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι ερωτικές μέρες, αλλά εσείς είστε γεμάτοι ιδέες και θέληση για καινούρια ξεκινήματα.

Καριέρα

Αυτή την εβδομάδα, θα κληθείτε να αξιολογήσετε μια νέα πορεία για την εταιρεία σας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ό, τι αφορά τα ψιλά γράμματα. Μιλήστε όσο το δυνατόν περισσότερο για τις ανησυχίες που έχετε. Φαινομενικά επιλεκτικές ερωτήσεις θα δώσουν πολύ σημαντικές απαντήσεις. Την Τετάρτη το μόνο που απομένει να τακτοποιηθεί είναι τα χρήματα. Η Πέμπτη είναι η ιδανική στιγμή για να υπογράψετε ένα επίσημο έγγραφο. Κάποιο δράμα, εκτός δουλειάς, μπορεί να ξεκινήσει την Παρασκευή. Υπάρχει περίπτωση να θέλετε να πάτε στο γραφείο το σαββατοκύριακο, απλά για να βεβαιωθείτε ότι όλα θα πάνε καλά.