Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, κάτι καινούριο θα απορροφήσει όλη σας την προσοχή.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) τονίζει τη ρομαντική σας διάθεση και, δεν είναι απίθανο, να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο των απολαυστικών αναζητήσεων σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Με την ενέργεια αυτής της όψης μπορεί να έχετε εμμονή με ένα νέο χόμπι. Μπορεί να φτιάχνετε παζλ ή να απορροφηθείτε σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Μπορεί να σχεδιάζετε κάτι με στυλό και χαρτί ή ν’ ασχολείστε με κάποιο περίπλοκο γραφιστικό πρόγραμμα. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο να σκεφτείτε οτιδήποτε άλλο. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής και σε θέματα που αφορούν την υγεία σας. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο της εργασίας μπορεί να κάνετε κάτι καινούριο στη δουλειά σας. Πιθανά, να συνεργαστείτε με άλλα άτομα σε μια νέα τοποθεσία. Αν έχετε ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, θα μπορούσαν να σας δοθούν περισσότερα καθήκοντα ή παραπάνω ευθύνες. Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο στόχο για τη δική σας επιχείρηση ή να ξεκινήσετε μια δεύτερη δουλειά, για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) επικεντρώνεται κυρίως σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή ή την υγεία σας. Υπάρχει κάτι που σας απασχολεί έντονα και προσπαθείτε να βρείτε καινούριους τρόπους για να το αντιμετωπίσετε. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σας καλεί να βιαστείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες κάθε είδους και ευνοεί τη συμμετοχή σας σε παρασκηνιακές δράσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) σας χαρίζει θετική ενέργεια και τη διάθεση να βοηθήσετε ανθρώπους που το χρειάζονται. Ένα ταξίδι ή ένας καινούριος έρωτας είναι πιθανά ενδεχόμενα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) βελτιώνει την ατμόσφαιρα στην αισθηματική σας ζωή, ενισχύοντας τα θετικά που υπάρχουν στην σχέση με το ταίρι σας.

Έρωτας και σχέσεις

Μια μικρή αναστάτωση σας περιμένει, στην αρχή της εβδομάδας. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη, εσείς και το ταίρι σας έχετε μια διαφωνία πάνω σε κάτι – αν και, αυτό για το οποίο διαφωνείτε, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο. Και δεν έχει και καμιά σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να βρείτε τον τρόπο να είστε καλοί ο ένας απέναντι στον άλλον, ακόμα κι όταν γίνονται πράγματα που σας τρελαίνουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ένα οικονομικό θέμα σας απομακρύνει από τις περιπέτειες της ερωτικής σας ζωής. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή ένα όμορφο μέρος θα φανεί στο προσκήνιο και μπορεί να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός. Η κατάλληλη ατμόσφαιρα βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερό σας εαυτό!

Καριέρα

Τη Δευτέρα αυτό που κάνετε είναι να παρατηρείτε την κοινωνική δομή του γραφείου – τους μηχανισμούς, τον τρόπο που συνεργάζονται συγκεκριμένοι άνθρωποι, το διαπροσωπικό αλαλούμ. Υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις που δεν επηρεάζουν την παραγωγικότητα, αλλά υπάρχουν κι άλλες που προκαλούν διαφόρων ειδών ενοχλήσεις. Την Τετάρτη δεν ενδιαφέρεστε για τίποτε από όλα αυτά. Εστιάζετε σε ένα συγκεκριμένο, χρονοβόρο έργο. Μόνο, μετά από την Πέμπτη, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο. Κοιτάζοντας το πρόγραμμά σας, θα δείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για ένα όμορφο διάλειμμα καφέ -ίσως κι ένα χαλαρό περίπατο. Επωφεληθείτε από τον ελεύθερο χρόνο, γιατί το σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ γεμάτο.