Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 04 – 11 Δεκεμβριόυ 2022

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 04 - 11 Δεκεμβριόυ 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, μια αύξηση στα οικονομικά είναι πολύ πιθανή. Ο Ερμής στον Τοξότη (17/11-5/12) επιδρά (όπως η Αφροδίτη από την ίδια θέση) στα οικονομικά σας και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε σχετικές συζητήσεις. Καλό είναι, όμως, να προσέχετε σε ποιους μιλάτε και σε ποιους δείχνετε εμπιστοσύνη. Στις 5/12 ο Ερμής στον Τοξότη και στον οίκο των χρημάτων σχηματίζει τετράγωνο με το Δία στους Ιχθύες. Σήμερα, μπορεί να σκέφτεστε μια μεγάλη αγορά και να κάνετε έρευνα, επειδή προσπαθείτε να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες που υποστηρίζουν μια απόφαση που έχετε, ήδη, πάρει. Με την ενέργεια αυτής της όψης, καλό θα είναι να εξετάσετε τις αρνητικές κριτικές με την ίδια προσοχή που εξετάζετε και τις θετικές. Ο Ερμής στον Αιγόκερω (6/12-28/12) σας φέρνει κάποιες τάσεις απομόνωσης – δεν έχετε διάθεση ούτε για πολλές κουβέντες, ούτε για πολύ κόσμο. Ο Ήλιος στον Τοξότη (23/11-21/12) σας βάζει στη διαδικασία προβληματισμού, σχετικά με τα οικονομικά σας. Ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες από τις εκκρεμότητές σας. Στις 7/12 ο Ήλιος στον Τοξότη και στον οίκο των οικονομικών κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Υπάρχει, επίσης, Πανσέληνος στους Διδύμους. Έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε. Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός για μια θέση που σας ενδιαφέρει. Ή, ίσως, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για τη δουλειά. Ή μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε με τον προϊστάμενό σας για την προαγωγή που θέλατε. Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα μπορούσατε να αξιολογήσετε τι δεν λειτουργεί κι αυτό μπορεί να σημαίνει να αφήσετε έναν υπάλληλο να φύγει. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (16/11-8/12) επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας – υπάρχει περίπτωση αύξησης του εισοδήματός σας, μέσα από μια απρόσμενη πηγή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (9/12-1/1/23) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, αλλά και με νέες γνωριμίες. Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους (30/10-11/1/23) σας σπρώχνει να ζυγίσετε τις επιλογές σας και να εξερευνήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες. Τους επόμενους μήνες ίσως χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να διασφαλίσετε ότι τα οικονομικά σας είναι τακτοποιημένα. Η δύναμη της επικοινωνίας θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να κινηθείτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Έρωτας και σχέσεις

Καταλαβαίνετε πολλά, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι είστε σε θέση να διακρίνετε τις ρομαντικές δυνατότητες και να ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε. Ο τρόπος που σκέφτεστε και η ισχυρογνωμοσύνη που διαθέτετε, είναι χαρακτηριστικά που θεωρούνται ελκυστικά από κάποιον που ενδιαφέρεται για σας. Γύρω στην Πέμπτη να περιμένετε ερωτήσεις σχετικά με την αισθηματική σας ζωή – το πόσα πολλά θα αποκαλύψετε, εξαρτάται από σας. Στη συνέχεια, η μυστηριώδης γοητεία σας ενισχύεται και ευνοείται από τα άστρα, για όλο το σαββατοκύριακο. Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε στο ψάξιμο, είστε απίστευτα γοητευτικοί κι ελκυστικοί – φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε!

Καριέρα

Βρείτε το δικό σας δρόμο, τη Δευτέρα, αντί να ακολουθείτε την πεπατημένη – θα κερδίσετε χρόνο και μπορεί να καταλήξετε σε πιο εύκολες και λειτουργικές λύσεις. Γύρω στην Τετάρτη, οι αντιθέσεις στις ιδέες δημιουργούν μια συναρπαστική συζήτηση με εξαιρετικές επιλογές. Και από τη στιγμή που όλοι είστε επαγγελματίες (σωστά;), μπορεί να προκύψει ένα πιθανό πιλοτικό σχέδιο. Σπίτι, οικογένεια και φίλοι θα απαιτήσουν την προσοχή σας, στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε το πρόγραμμά σας χαλαρό – ή φροντίστε να πάρετε ρεπό εκ των προτέρων. Το σαββατοκύριακο, μια ιδέα που στριφογυρίζει εδώ και καιρό στο μυαλό σας, μπορεί να βρει τρόπους υλοποίησης.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις