Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, μικρές αλλαγές κάνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) εστιάζει στον οικογενειακό τομέα και στις σχέσεις με τους δικούς σας. Παρά τα κάποια προβλήματα που εμφανίζονται, σύντομα η αρμονία θα επιστρέψει στο οικογενειακό περιβάλλον. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της κατοικίας. Όταν πρόκειται για το σπίτι σας, μπορεί να επικεντρωθείτε στο ίδιο το κτίριο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνετε μια σχολαστική καθαριότητα ή κάποιες μικροεπισκευές. Ή ίσως είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποιες σημαντικές ανακαινίσεις, φέρνοντας έναν αρχιτέκτονα για να αναβαθμίσει την κουζίνα σας ή να προσθέσετε ένα μπάνιο στον επάνω όροφο. Σήμερα, είναι πιθανό να εστιάζετε στο πώς να κάνετε το σπίτι σας καλύτερο για το μέλλον. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) επηρεάζει ισχυρά την αισθηματική σας πραγματικότητα – υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση, που θα αποδειχθεί σταθμός για τη ζωή σας. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (18/1-10/2) σας φέρνει κάποιες τάσεις απομόνωσης – δεν έχετε διάθεση ούτε για πολλές κουβέντες, ούτε για πολύ κόσμο. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο των αδελφών και των ξαδέλφων σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο της οικογένειας. Σήμερα μπορεί να συζητάτε με στενούς συγγενείς, πιθανά για μια μελλοντική γιορτή ή για να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειας. Το καλό είναι ότι μπορείτε να διατηρήσετε την ηρεμία στο περιβάλλον, ενώ οι άλλοι συζητούν για υποχρεώσεις και ευθύνες. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας καλεί να βιαστείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες κάθε είδους και ευνοεί τη συμμετοχή σας σε παρασκηνιακές δράσεις. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) επικεντρώνεται στην σφαίρα της οικογένειας, και σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Η αλλαγή κατοικίας είναι μια πιθανότητα, όπως και μια συγκατοίκηση. Επίσης, είναι πιθανό, να καταφέρετε να βρείτε έξυπνες λύσεις για κάποιο από τα προβλήματά σας.

Έρωτας και σχέσεις

Οι καλύτερες μέρες (και νύχτες!) για την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα είναι η Παρασκευή και το Σάββατο – πολύ βολικό για να κοιμηθείτε ως αργά την επόμενη μέρα, συμφωνείτε; Το ένστικτό σας, σας οδηγεί σωστά κι αν μπορέσετε ν’ ακολουθήσετε το ρεύμα, πιθανά θα ευχαριστηθείτε από το μέρος που θα σας πάει. Όσο για το πώς να χειριστείτε την αισθηματική σας ζωή τις υπόλοιπες μέρες; Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Ψάξτε για μια φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια που, όμως, έχει μεγάλη επίδραση την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Και αφήστε την Κυριακή ελεύθερη για λίγο προσωπικό χρόνο και χαλάρωση.

Καριέρα

Οι μυστικές στρατηγικές δεν ευνοούνται, ενώ η διαφάνεια είναι η καλύτερή σας επιλογή, στην αρχή της εβδομάδας. Μην ανησυχείτε, θα δεχτείτε συγχαρητήρια στο τέλος κι ακόμα περισσότερα, για το γεγονός ότι συγκεντρώσατε αυτή την ομάδα και την κάνατε να δουλέψει. Εάν είναι δυνατόν, δουλέψτε από το σπίτι την Τετάρτη ή την Πέμπτη – εάν όχι, προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιους ασυνήθιστους περισπασμούς. Επίσης, ένα μέλος της οικογένειας μπορεί τώρα να σας προσφέρει ορισμένες επαγγελματικές συμβουλές ή βοήθεια. Από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο, όσο πιο δημιουργικά προσεγγίζετε τα πράγματα, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.