Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) επηρεάζει θετικά την επικοινωνία και φέρνει στην επιφάνεια δυνατότητες για διασκέδαση με φίλους, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ευχάριστες, μικρές αποδράσεις. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της σωματικής ζωντάνιας. Μπορεί να έχετε πολλή ενέργεια, σήμερα κι αυτό σας κάνει ανυπόμονους. Όλα διαρκούν περισσότερο από όσο θα θέλατε. Σας φαίνεται ότι οι άνθρωποι περπατούν πιο αργά μπροστά σας ή ότι υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση. Ωστόσο, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη σημερινή ενέργεια για να κάνετε κάτι παραγωγικό και κερδοφόρο. Αν νιώθετε εκνευρισμένοι, σημαίνει ότι δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι θέλετε να πετύχετε. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) τονίζει την αυτοπεποίθησή σας και δημιουργεί ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) μπορεί να νιώσετε σαν να συνδέεστε με όλους, σε όλα τα επίπεδα – από την πολιτική και τις επαγγελματικές προσπάθειες μέχρι τον εθελοντισμό – κι όσο περισσότερο νιώθετε σαν μέλος μιας ομάδας, τόσο πιο παραγωγικοί και επικεντρωμένοι θα είστε. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο των φιλικών σχέσεων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Εσείς κι οι φίλοι σας μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπορεί να πάτε σε μια κοντινή πόλη για ένα πάρτι. Ή, μπορεί να πάτε σε μια εκδήλωση, που δεν έχετε ξαναπάει. Σήμερα, είναι πιθανό να θέλετε να κάνετε κάτι που δεν είναι χαρακτηριστικό για σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας-το Σκορπιό (12/10-23/11) σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά σε όλα όσα αναλαμβάνετε. Βέβαια, κάποιες μικρές εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τώρα, μπορείτε να κυνηγήσετε και τα πιο μεγάλα σας όνειρα και να καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε!

Έρωτας και σχέσεις

Τόσο οι διαισθητικές σας δυνάμεις όσο και η ισχυρή σας διάνοια ενισχύονται από τα αστέρια, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Εάν τα χρησιμοποιήσετε για τα αισθηματικά σας θέματα, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που δεν μπορείτε να ανακαλύψετε και να κατανοήσετε. Όμορφα πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, γύρω σας. Η πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε, στα μέσα της εβδομάδας, είναι να κρατήσετε τον εγωισμό σας (με κάποιο τρόπο) υπό έλεγχο. Ναι, είστε το κέντρο του σύμπαντος, αλλά είναι πολύ πιο ελκυστικό να αφήσετε τους άλλους να το καταλάβουν μόνοι τους, παρά να τους το πείτε. Οι μέρες από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο φαίνονται αρκετά ευχάριστες για μικρές χειρονομίες, ρομαντικά σχέδια και γλυκά κομπλιμέντα – τόσο για να δώσετε, όσο και για να πάρετε!

Καριέρα

Μερικές φορές το αφεντικό σας είναι ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος, αλλά όχι τη Δευτέρα. Δεν εννοούμε ότι θα έχετε τεράστιες διαφωνίες ή κάτι τέτοιο, απλά σε ένα σημαντικό επίπεδο βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά, αυτή τη στιγμή. Κάντε ό, τι μπορείτε και αποφύγετε να επιδεικνύεστε (και, σε καμιά περίπτωση, μη ζητήσετε αύξηση!) Η Τετάρτη είναι μια ευχάριστη μέρα, με πολλές ευκαιρίες για να δείτε τους φίλους σας, όπως και η Πέμπτη (κάποιος συνάδελφος μπορεί να σας εκμυστηρευτεί ένα συναρπαστικό μυστικό). Η Παρασκευή είναι πιο δύσκολη μέρα, επειδή υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια. Να είστε υπομονετικοί και γενναιόδωροι και να φύγετε μόλις έρθει η ώρα: έχετε κι ένα σαββατοκύριακο να σκεφτείτε!