Σκορπιός

Σκορπιός | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Σκορπιός | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις αυτού του μήνα υποδηλώνουν ότι οι δραστηριότητές σας θα περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο έπακρο και, σίγουρα, θα υπάρξει σημαντική αλλαγή από την πλήξη των προηγούμενων μηνών. Οι πλανητικές θέσεις θα προκαλέσουν κάποια παρεξήγηση στον τομέα των σχέσεων – και έχετε την τάση να λειτουργείτε με ένταση. Καλό θα είναι να δείξετε αυτοσυγκράτηση στα συναισθήματα και τις πράξεις σας για να διατηρήσετε την αρμονία σ’ αυτό τον τομέα.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις θα είναι ταραγμένες, λόγω της επιρροής των άστρων. Απαιτείται μεγάλη ψυχραιμία για να διατηρηθεί η αρμονία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας θα είναι οξύθυμος και μπορεί να έχει παράλογες απαιτήσεις. Μόνο μια ήρεμη προσέγγιση μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα έχετε πλανητική βοήθεια για να δημιουργήσετε μια καλή σχέση στη διάρκεια του μήνα

Καριέρα

Τα άστρα του μήνα υπόσχονται συναρπαστικές προοπτικές για την καριέρα σας. θα υπάρξουν ευκαιρίες να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικών για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Έχετε υποστήριξη από τους ανώτερους και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα είναι πολύ εγκάρδιες. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι με καλά αποτελέσματα. Υπάρχει, επίσης, πιθανότητα να αλλάξετε θέση εργασίας ή κάτι παρόμοιο – οι αλλαγές που μπορεί να συμβούν θα είναι θετικές και θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας.

Οικονομικά

Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι ενθαρρυντικό για τις οικονομικές σας προοπτικές. Όσοι ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες θα έχετε κάποια προβλήματα και θα πρέπει να βασιστείτε στις οικονομίες σας για να ανταπεξέλθετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε επένδυση ή κερδοσκοπική δραστηριότητα, αυτό το διάστημα, γιατί είναι αρκετά πιθανό να χάσετε χρήματα.