Σκορπιός

Σκορπιός | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Σκορπιός | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

#Παρατηρητικός μαχητής, προνοητικός και συμπονετικός με τους άλλους.

Αυτός ο μήνας για σας έχει να κάνει με τη συμβίωση. Στη φύση, βλέπουμε παραδείγματα αμοιβαίας ανταλλαγής μεταξύ πλασμάτων, που βοηθά και τα δυο να ευδοκιμήσουν. Κι εσείς, είστε μέρος της φύσης, οπότε μη διστάσετε να καταφύγετε στα άτομα που σας υποστηρίζουν και να ζητήσετε βοήθεια. Ο Ήλιος στον Υδροχόο, μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, εστιάζει στη δυναμική των σχέσεων που δεν τις νιώθετε πια υποστηρικτικές, βοηθώντας σας να βάλετε όρια και να αποφύγετε να τροφοδοτήσετε συνδέσεις που σας στραγγίζουν. Μαζέψτε την ομάδα σας και πείτε τους τι χρειάζεστε.

Η προσοχή σας μπορεί να στραφεί στο περιβάλλον του σπιτιού, κάτω από τη Νέα Σελήνη του Υδροχόου στις 10 Φεβρουαρίου. Ο χώρος σας αντανακλά τον εσωτερικό σας κόσμο. Αν υπάρχει κάποια αλλαγή που θα θέλατε να κάνετε, τώρα είναι η στιγμή! Όσο πιο χαρούμενοι είστε με το σπίτι σας, τόσο περισσότερη ενέργεια θα έχετε για ρομαντικές περιπέτειες, μόλις ο Ήλιος μπει στους Ιχθύες, στις 20 Φεβρουαρίου.

Ανακαλύπτετε ότι σας ζητείται να εκπληρώσετε υποχρεώσεις που δεν ταιριάζουν με τις επιθυμίες σας, ενόψει της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου. Η απομόνωση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική στις 13 Φεβρουαρίου, όταν ο Άρης κι ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στον Υδροχόο. Η αλήθεια αποκαλύπτεται κι αυτό επιτρέπει την απελευθέρωση. Στις 17 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα, μετατοπίζοντας την προσοχή στις σχέσεις σας. Τώρα που έχετε νέες αντιλήψεις για τον εαυτό σας, ποιες αλλαγές είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να δημιουργήσετε το μέλλον που επιθυμείτε;

Η Πανσέληνος της Παρθένου, στις 24 Φεβρουαρίου, σας βοηθά να γιορτάσετε τις πιο ελκυστικές σας ιδιότητες. Συγκεντρωθείτε με φίλους για να σχεδιάσετε το επόμενο εγχείρημά σας ή να συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές προσπάθειες. Νιώστε γειωμένοι, υποστηρίζοντας το βάρος των γύρω σας.