Σκορπιός

Σκορπιός | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Σκορπιός | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα υπόσχεται σταθερότητα, στη διάρκεια του μήνα, λόγω των όψεων του Δία και του Κρόνου. Τα άστρα σας ενθαρρύνουν να δέχεστε την κριτική, είτε είναι θετική, είτε όχι – εσείς γνωρίζετε ποια σημεία της προσωπικότητάς χρειάζεται να διορθώσετε. Ξεκινήστε κάνοντας θετικές σκέψεις, γιατί αυτό που σκέφτεστε, αυτό θα γίνετε.

Έρωτας και σχέσεις

Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ παθιασμένη, αυτό το μήνα. Αν κι αυτό είναι ενάντια στην ουσιαστική σας φύση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε. Είναι, επίσης, απαραίτητο να περιορίσετε την αυταρχικότητά σας. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα επηρεαστούν από τον Άρη και την Αφροδίτη, στην ερωτική τους ζωή – είναι πολύ σημαντικό να κάνετε συμβιβασμούς, όταν υπάρχουν συγκρούσεις. Διαφορετικά, τα πράγματα θα φουντώσουν άσχημα. Όσοι είστε μόνοι, αυτό το διάστημα, θα έχετε αξιόλογες ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

Καριέρα

Οι προβλέψεις για την καριέρα σας είναι ευνοϊκές, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με επιτυχία, μέσα από σκληρή δουλειά και θα έχετε υποστήριξη από τους συναδέλφους σας σε ό,τι χρειαστείτε. Όσοι ασχολείστε με πολιτιστικές δραστηριότητες θα λάμψετε και θα ευημερήσετε οικονομικά. Για κάποιους υπάρχουν ενδείξεις για αλλαγή καριέρας ή τόπου διαμονής. Αυτή η αλλαγή, ωστόσο, θα απαιτήσει σοβαρή σκέψη πριν προχωρήσει.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά υποδηλώνουν ευχάριστα πράγματα. Τυχόν επενδύσεις θα αποφέρουν ικανοποιητικά κέρδη. Παρόλα αυτά, κινηθείτε συντηρητικά κι αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να επεκτείνετε αυτό που έχετε, καλύτερα να το αναβάλλετε για τον επόμενο μήνα.