Σκορπιός

Σκορπιός | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Σκορπιός | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις του μήνα υποδεικνύουν ότι τα προβλήματα σχέσεων θα λυθούν πλήρως, αυτό το διάστημα. Η παρουσία του Κρόνου θα αποκαταστήσει την αρμονία στις σχέσεις και είναι καιρός να απολαύσετε τις καλές στιγμές που σας προσφέρονται.

Υπάρχει μια αίσθηση αναζωογόνησης και ήρθε η ώρα για περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Οι πλανητικές όψεις του Μαρτίου δείχνουν ότι ο Άρης και η Αφροδίτη θα βοηθήσουν επίσης να αναζωογονηθούν παλιές σχέσεις και όλο το περιβάλλον θα είναι θετικό και ευχάριστο.

Έρωτας και σχέσεις

Ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για τις ερωτικές σχέσεις. Δύσκολα θα υπάρξει κάποια σύγκρουση και θα δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας. Όλες οι δυσκολίες των προηγούμενων μηνών θα λυθούν με καλό τρόπο. Η συζυγική ζωή με το σύντροφό σας θα είναι χαρούμενη και ουσιαστική και θα μπορείτε να εκτιμήσετε τις απόψεις του. Η σχέση είναι πολύ καλή και οι απαιτήσεις του συντρόφου σας θα ικανοποιηθούν πλήρως. Οι ελεύθεροι θα έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να ξεκινήσουν μια καινούρια σχέση.

Καριέρα

Τα άστρα του μήνα προμηνύουν καλές ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Οι αστρικές όψεις θα σας κάνουν πιο ειλικρινείς και εργατικούς. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πετύχετε τους στόχους σας με τη συνεργασία συναδέλφων και ανώτερων. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, εύκολα θα βρείτε καινούρια. Ωστόσο, οποιαδήποτε αλλαγή απαιτεί προσεκτική εξέταση. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μια επίμονη ανησυχία, παρά τα καλά πράγματα που σας ευνοούν.

Οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, τα πράγματα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά, κατά τη διάρκεια του μήνα. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι αγχωτικές κι αυτό μπορεί να επηρεάζει και το οικονομικό κομμάτι των στόχων σας.

Όλες οι κερδοσκοπικές επενδύσεις, όπως μετοχές και μερίσματα, δεν θα είναι κερδοφόρες. Οπότε, καλό θα ήταν, να μένατε μακρά από τέτοιου είδους δραστηριότητες. Οι πόροι είναι λιγοστοί κι αν σκεφτόσασταν να επεκτείνετε κάποιο έργο, θα πρέπει να το αναβάλλετε. Τα καινούρια ξεκινήματα θα χρειαστούν περισσότερη ανάλυση.