Σκορπιός

Σκορπιός | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

Σκορπιός | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα, σας ζητά να εκτιμήσετε τις ευλογίες που ρέουν στη ζωή σας και να χαίρεστε για τις επιτυχίες σας. Οι άνθρωποι χαίρονται να συναναστρέφονται μαζί σας, επειδή τους επηρεάζετε θετικά και θα πρέπει να είστε περήφανοι γι’ αυτό. Να βλέπετε πάντα τη ζωή θετικά και να είστε αισιόδοξοι, ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Να είστε χαρούμενοι γιατί έχετε την υποστήριξη, την καθοδήγηση και τη βοήθεια των αγαπημένων σας. Πάντα να προσπαθείτε να βελτιωθείτε με τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας. Αυτός ο μήνας θα σας δει να αφήνετε πίσω σας το παρελθόν, καθώς θα επικεντρωθείτε στο να χτίσετε γερά θεμέλια για το μέλλον σας.

Έρωτας και σχέσεις

Αγκαλιάστε κι εκτιμήστε την αγάπη που παίρνετε από το σύντροφό σας. Το διάστημα αυτό εσείς και το ταίρι σας θα έχετε καλές σχέσεις. Θα υπάρξουν λιγότεροι τσακωμοί επειδή καταλάβατε πώς να επικοινωνείτε μεταξύ σας και πώς να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Όσοι είστε μόνοι σ’ αυτή τη φάση, δεν θα είστε τυχεροί αυτό το μήνα – καλό θα ήταν να περιμένετε για μια στιγμή που τα άστρα να σας ευνοούν περισσότερο, για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Πάρτε το χρόνο σας για να σιγουρευτείτε πώς όταν γνωρίσετε ένα νέο άτομο, θα ξέρετε τι να κάνετε.

Καριέρα

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εξερευνήσετε τα πράγματα που θέλετε να εμφανιστούν στο μέλλον σας. Θα πρέπει να οραματιστείτε τι θέλετε για την καριέρα σας και στη συνέχεια να εργαστείτε πάνω σ’ αυτό. Να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει και σας κινητοποιεί και να το κυνηγήσετε.

Οικονομικά

Αυτό το μήνα θα πρέπει να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Κρατήστε τα χρήματά σας ασφαλή, μέχρι να βρείτε μια καλή επένδυση που θα σας εξασφαλίσει ικανοποιητικά κέρδη. Δεν είναι απίθανο να αγοράσετε ένα αγροτεμάχιο, κάτι που θα είναι μια καλή επένδυση που αξίζει το κόπο.