ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Τύχη, μοίρα, πεπρωμένο, αβεβαιότητα, ζωή, θάνατος – δεν υπάρχει σιγουριά, απρόβλεπτα γεγονότα, η αλλαγή είναι η μόνη σταθερότητα, κάθε στιγμή μπορεί να είναι μια καινούρια αρχή

Ερμηνεία

Η κάρτα του Τροχού της Τύχης σχετίζεται με την ευκαιρία και την τύχη. Η μοίρα μπορεί να έχει κάνει τις επιλογές της και να μας έχει ευνοήσει ή όχι, αλλά εξαρτάται κι από μας τι είδους επιλογές θα κάνουμε ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας, σε κάθε επίπεδο. Η κάρτα αυτή υποδηλώνει ότι, αν και είμαστε μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, χρειάζεται να πάρουμε κι εμείς την ευθύνη για τις πράξεις μας – και όχι να κατηγορούμε τη μοίρα μας.

Η κάρτα αυτή συμβολίζει ξαφνικές αλλαγές, απροσδόκητη πρόοδο, επιτυχία και χαρά. Η ζωή μας αλλάζει προς το καλύτερο, από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς να έχουμε κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια γι’ αυτό.

Σε σχέση με την επαγγελματική μας πραγματικότητα, ο Τροχός της Τύχης υπονοεί ότι όλα θα αναπτυχθούν όπως τα θέλουμε. Θα κάνουμε σημαντικές συμφωνίες που δεν πιστεύαμε ότι θα γίνουν και θα δούμε τα εισοδήματά μας να αυξάνονται.

Στην προσωπική μας ζωή θα κάνουμε καινούριες γνωριμίες, ενώ ταυτόχρονα, αγαπημένα άτομα που είχαμε να δούμε καιρό θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, γεγονός που θα μας χαροποιήσει πολύ. Θα δεχτούμε θετικές επιρροές, ώστε να πάρουμε αποφάσεις που θα αποδειχθούν ευεργετικές για το μέλλον μας. Η σχέση που, ήδη, έχουμε θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αν είμαστε μόνοι και σε αναζήτηση συντρόφου, θα συναντήσουμε ένα αξιόλογο και συναρπαστικό άτομο, που θα δώσει νόημα στη ζωή μας.