Ταύρος

Ταύρος 2022

Ζώδια

Ταύρος 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το πλανητικό σκηνικό της χρονιάς θα φέρει πολλές αλλαγές για το ζώδιο του Ταύρου. Από τη φύση σας, δεν τα πάτε καλά με τις αλλαγές και θα πρέπει να μάθετε πώς να τις διαχειρίζεστε καλύτερα. Οι πλανήτες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας θα είναι ο Δίας και ο Κρόνος.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας φέρει τύχη στον έρωτα, φέτος. Τόσο ο Ταύρος όσο και ο Αιγόκερως είναι σταθερά ζώδια και μπορούν να βοηθήσουν να βρείτε μια ισορροπία στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια καλή χρονιά για να αφήσετε πίσω σας κάθε πικρία που μπορεί να κρατούσατε.

Ο έρωτας για το ζώδιο του Ταύρου θα γίνει πιο παθιασμένος από τις αρχές Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο. Την ίδια περίπου περίοδο, ο Άρης θα μπει κι αυτός στον Υδροχόο κι αυτό θα κάνει το πάθος σας πιο έντονο και θα βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Επαγγελματικά, θα είστε πιο τυχεροί στην αρχή της χρονιάς, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση θα έχετε μεγαλύτερη τύχη, ειδικά όταν πρόκειται για κέρδη. Αν δεν έχετε δική σας επιχείρηση κι είστε υπάλληλοι, θα είστε εξίσου τυχεροί. Μια προαγωγή ή μια αύξηση βρίσκεται στις προβλέψεις της χρονιάς.

Γύρω στα μέσα Απριλίου, ο Δίας θα κινηθεί στον ενδέκατο οίκο. Αυτό συνεχίζει να φέρνει καλή τύχη, ειδικά αν ενδιαφέρεστε για μια ανώτερη θέση. Θα έχετε επίσης καλή τύχη με τους συναδέλφους σας. Αν σκέφτεστε ν’ αλλάξετε θέση στη δουλειά σας ή να βρείτε μια νέα δουλειά, καλύτερα να το κάνετε μετά τα τέλη Απριλίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν και θα κερδίζετε περισσότερα χρήματα φέτος, καλό θα είναι να μην τα ξοδεύετε σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Μπορεί να σας είναι λίγο δύσκολο αυτό, γιατί από τη φύση σας αγαπάτε τις ανέσεις, τα όμορφα ρούχα, τα ακριβά έπιπλα και το καλό φαγητό. Προτιμήστε να ξοδέψετε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο, για να εξοφλήσετε χρέη ή δάνεια. Είναι, επίσης, εντάξει να ξοδέψετε για τα μέλη της οικογένειάς σας, αρκεί να μην το παρακάνετε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Ο Δίας στον τρίτο οίκο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση κι αυτό θα είναι βοηθητικό για όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι φιλικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας μπορεί να ενισχύσουν την καριέρα σας. Η ενίσχυση των κοινωνικών σας δεξιοτήτων μπορεί, επίσης, να βοηθήσει αισθητά την αισθηματική και την οικογενειακή σας ζωή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το ωροσκόπιο του Ταύρου προβλέπει καλές στιγμές για την καινούρια χρονιά. Κατά καιρούς, τα πράγματα μπορεί να είναι περίπλοκα, αλλά ο σίγουρος και σταθερός Ταύρος είναι βέβαιο ότι θα τα χειριστεί όλα καλά. Σε γενικές γραμμές, οι πλανήτες είναι εδώ, μόνο για να σας καθοδηγήσουν. Οι επιλογές που θα κάνετε – και που θα καθορίσουν αυτή τη χρονιά – εξαρτώνται από σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις