Ταύρος

Ταύρος 2024

Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

#Το 2024 θα σας φέρει νέες γνώσεις κι επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς και στον τομέα των οικονομικών. Τα όνειρά σας θα εκπληρωθούν και οι μισοτελειωμένες εργασίες θα ολοκληρωθούν.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Νέες γνώσεις και επιτεύγματα σας περιμένουν το 2024, στον προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας και θα κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες από το εξωτερικό, προαγωγή στη δουλειά και αύξηση εισοδήματος. Στα αισθηματικά σας, θα προχωρήσετε με ανανεωμένη δέσμευση και πόρους, με την υποστήριξη του Δία και του Άρη.

Οικονομικά, μια ακόμα καλύτερη περίοδος σας περιμένει από το Μάιο και μετά, καθώς ο Δίας θα σας απαλλάξει από τις οικονομικές δυσκολίες και θα σας ευνοήσει με χρήματα. Κάποια από αυτά τα χρήματα θα τα ξοδέψετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά τον ένα με τον άλλον. Θα έχετε, επίσης, εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε για σχέση, το δεύτερο τρίμηνο μπορεί να σας φέρει καλά νέα. Για την ακρίβεια, η επιρροή του Δία μπορεί να διευκολύνει τις προτάσεις από μέρη μακριά από εκεί που βρίσκεστε. Για παράδειγμα, μπορεί να συναντήσετε κάποιον στο εξωτερικό ή να αλλάξετε τόπο διαμονής λόγω της σχέσης. Δεδομένου ότι αυτή η περίοδος υποστηρίζεται από το Δία και την Αφροδίτη, είναι πιθανό να αποφασίσετε να προχωρήσετε στη σχέση σας και να δεσμευτείτε περισσότερο, δηλαδή να παντρευτείτε.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους μπορεί να υπάρξει επιθετικότητα και ξαφνικές δυσκολίες στη σχέση σας, λόγω των Δεσμών της Σελήνης. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με τον σύντροφό σας όταν παίρνετε αποφάσεις και να αποφεύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις παρεμβάσεις από τρίτους.

Αυτή η περίοδος θα χαρακτηριστεί, επίσης, από έλλειψη συντροφικότητας κι επιθετικές συμπεριφορές, που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Σ’ αυτή τη φάση και λόγω της αδύναμης θέσης του Άρη, τα ταξίδια με το σύντροφό σας θα είναι επίσης αγχωτικά.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η σκληρή δουλειά, σε αρμονία με την τύχη, θα ενισχύσει την επιχείρησή σας και τις επαφές σας φέτος – κι επίσης, θα καθιερωθείτε ως ένα υπολογίσιμο όνομα σε σχέση με τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Αυτό, θα επιτευχθεί από τον Κρόνο, ο οποίος θα σας φέρει επίσης ξαφνικές ευκαιρίες, μέσω ενός καλού χρηματοδότη.

Αν είστε υπάλληλοι, μπορεί να προκύψει μια νέα δουλειά μαζί με πολλές γνώσεις. Αλλά και στο χώρο που εργάζεστε τώρα, θα έχετε πολύ καλή φήμη και καλό μισθό. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους που θα είναι υπό την επιρροή ενός ανάδρομου Κρόνου, προσπαθήστε να μην μαλώσετε με κανέναν κι αποφύγετε να κάνετε αλλαγές βιαστικά. Μπορεί να νιώσετε την πίεση των παιχνιδιών που παίζονται γύρω σας, προσέξτε.

Σε γενικές γραμμές, το 2024, οι σκέψεις σας θα υποστούν μια μεταμόρφωση, που προέρχεται από το Βόρειο Δεσμό, που θα σας οδηγήσει σε μια νέα διάσταση και θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στο δρόμο σας.

Ορισμένες σκληρές πλανητικές κινήσεις το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να προκαλέσουν άγχος, λόγω αρνητικών σκέψεων και δυσκολιών στο χώρο της δουλειάς. Αλλά με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των ανώτερων, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις κατάλληλες στρατηγικές για να τα ξεπεράσετε όλα αυτά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί το 2024. Ο Βόρειος Δεσμός θα σας συγκρατήσει στα έξοδα, θα σας φέρει ταξίδια στο εξωτερικό και πολλαπλές πηγές εισοδήματος. Μετά τον Ιούνιο, δεν είναι απίθανο ν’ αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα όχημα. Επίσης, οι επενδύσεις σε γη ή στην αγορά μετοχών θα σας αποφέρει κέρδος. Μπορεί ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να ξεκαθαρίσετε μια νομική υπόθεση, αν υπάρχει.

Το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο του 2024 θα έχετε αναμενόμενα αποτελέσματα από τις επενδύσεις και τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Το τελευταίο τρίμηνο, ωστόσο, θα απαιτήσει να υιοθετήσετε μια πιο πρακτική προσέγγιση, κάτω από επιρροή του Κρόνου – καθώς μπορεί να υπάρξουν περισσότερα έξοδα που σχετίζονται με την υγεία και τα ταξίδια. Μετά το Μάιο, όταν ο Δίας φύγει από το ζώδιό σας και προχωρήσει στους Διδύμους, θα σας ευνοήσει με οικονομική αφθονία. Θα ξοδέψετε χρήματα για να ευχαριστήσετε αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας.

Σε γενικές γραμμές, το 2024 θα υπάρξει αύξηση στο εισόδημά σας. Αν και τα έξοδά σας θα αυξηθούν, επίσης, με ταξίδια, γιορτές κι ίσως μια αλλαγή στον τόπο διαμονής.