Ταύρος

Ταύρος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Ταύρος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας για να αναλογιστείτε τις προηγούμενες ενέργειές σας. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα να δώσετε προσοχή στους στόχους σας, στις αρχές του μήνα. Οι πλανητικές όψεις σας κάνουν λίγο νωχελικούς κι αυτό ίσως σας εμποδίσει να κινείστε όσο γρήγορα θα θέλατε.

Οι ερωτικές σχέσεις θα ανθίσουν με καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας. Τα μέσα του μήνα δεν είναι ευνοϊκά για τα οικονομικά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει να περιμένετε καλύτερες ευκαιρίες για την εξέλιξή σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται από τις πλανητικές συγκυρίες και οι ερωτικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν αβίαστα. Υπάρχει μεγάλη δόση ρομαντισμού και ψάχνετε για σχέσεις με διάρκεια και περιεχόμενο. Οι συζυγικές σχέσεις θα έχουν μια έλλειψη ενθουσιασμού στις αρχές του μήνα, αλλά αργότερα θα ζωηρέψουν και θα σας αποζημιώσουν. Ο μήνας θα τελειώσει με άφθονο ρομαντισμό και πιθανότητες να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κυριαρχείστε από τα συναισθήματά σας αυτό το μήνα – στις νέες ερωτικές σας σχέσεις θα υπάρξει αφοσίωση και αισθησιασμός. Θα χαθείτε στον έρωτά σας και τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Για την καριέρα σας οι προοπτικές είναι εξαιρετικές, σε σχέση με την εξέλιξή σας. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικές και δεν θα έχετε πρόβλημα συνεργασίας, με συναδέλφους και ανώτερους. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, με ελάχιστη προσπάθεια και να ανταμειφθείτε γι’ αυτό. Στον ελεύθερό σας χρόνο μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικές και πνευματικές δράσεις. Υπάρχουν, επίσης, περιθώρια να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εμπειρία με τη βοήθεια ειδικών στο αντικείμενό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι πολύ θετικά, αν ασχολείστε με επιχειρήσεις και εμπόριο. Οι εξαγωγείς κι όσοι εργάζεστε στο δημιουργικό πεδίο δεν θα έχετε ικανοποιητικές πωλήσεις κι ίσως έχετε και απώλειες. Ίσως αναγκαστείτε να χρεωθείτε για να ανταποκριθείτε στα έξοδά σας.

Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι βοηθητικό και επομένως δεν θα πρέπει να ξεκινήσετε τίποτα καινούριο. Οικονομική υποστήριξη δύσκολα να υπάρξει και οποιαδήποτε επένδυση δεν θα έχει καλές αποδόσεις.