Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, αρχίζετε να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τα οικογενειακά θέματα. Έχετε ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας δίνει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Επίσης, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να εκφράζετε τις απόψεις σας με ευκολία και άνεση, καθώς και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) βγάζει στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα προς τους αγαπημένους σας. Θέλετε να τους φροντίσετε και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή σας. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της επικοινωνίας κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω: μπορεί να λάβετε κάποια ασαφή νέα και να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην αξιολόγηση των πιθανών αποτελεσμάτων, απ’ αυτή την ασαφή επικοινωνία. Μπορείτε να ρωτήσετε κι άλλα άτομα να σας πουν τι πιστεύουν. Ψάχνετε για ενδείξεις, αλλά οι απαντήσεις θα έρθουν αργότερα. Τώρα χρειάζεται υπομονή. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) βελτιώνει θεαματικά τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας και εμφανίζει την πιθανότητα φιλοξενίας κάποιου συγγενικού προσώπου. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Προσέχετε μόνο το πείσμα σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θολώνει την κρίση σας. Στις 7/8 ο Άρης στο ζώδιό σας-τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο της καριέρας. Μπορεί να υπάρξει κάποια αστάθεια στην εταιρεία ή τον κλάδο σας. Δυστυχώς, πρόκειται για πράγματα που είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Αυτό που είναι στον έλεγχό σας, είναι να γίνετε πολύτιμοι για την εταιρεία και να συνεργάζεστε καλά με συναδέλφους και διευθυντές – είναι το μόνο που μπορεί να σας βοηθήσει στις αβέβαιες αυτές στιγμές. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 στρέφει την προσοχή σας στις εξελίξεις της δουλειάς και της κοινωνικής σας ζωής, τομείς που είχατε παραμελήσει τελευταία για χάρη της οικογένειας.

Έρωτας και σχέσεις

Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να μη μοιάζουν με τις πιο σέξι μέρες της εβδομάδας, αλλά αυτή ακριβώς είναι η περίπτωσή σας. Νιώθετε χαρούμενοι και τρυφεροί, το δείχνετε κι ο κόσμος σας το ανταποδίδει. Από την Τετάρτη μέχρι κάποια στιγμή την Παρασκευή τα λόγια σας κυλάνε απίστευτα όμορφα και λαμπερά – προσέξτε όμως, να μην βιάζεστε. Είναι πιθανό να πείτε περισσότερα από όσα πραγματικά θέλετε – ή, περισσότερα από όσα εννοείτε. Μέχρι το σαββατοκύριακο, είστε πιο προσγειωμένοι, η διαίσθηση που διαθέτετε σας λέει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε και τα λόγια σας εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα πειστικά – οπότε, γιατί να μην πάρετε ένα ερωτικό ρίσκο;

Καριέρα

Επανεξετάστε τις προτεραιότητές σας τη Δευτέρα, ιδιαίτερα εκείνες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καριέρα σας μακροπρόθεσμα. Το μέλλον είναι τώρα και κάποιες ιδέες του μέντορά σας ή ενός αξιόπιστου συνεργάτη, θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε μερικά πολύ αξιόλογα βήματα στην επαγγελματική σας πορεία. Το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας σας προκαλεί να επιλέξετε σωστά τις μάχες σας και να επικοινωνήσετε με ένα διπλωματικό τρόπο. Γιατί να ρισκάρετε να κάψετε μια γέφυρα, ενώ μπορεί να δημιουργήσετε μια σχέση; Φροντίστε να έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο την Κυριακή – τα άστρα λένε ότι θα τον απολαύσετε ιδιαίτερα!

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) βγάζει στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα προς τους αγαπημένους σας. Θέλετε να τους φροντίσετε και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή σας. Στις 24/7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο της πνευματικότητας και του Σύμπαντος. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε συνδεδεμένοι με τα πάντα γύρω σας. Η μουσική του σύμπαντος ακούγεται στ’ αυτιά σας και μπορεί να λαμβάνετε πνευματικά μηνύματα. Έχετε την αίσθηση ότι είστε βαθιά συνδεδεμένοι με τη φύση και τον πνευματικό κόσμο. Είναι μια καλή στιγμή για να προσευχηθείτε, να διαλογιστείτε ή να ανάψετε ένα κερί. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τα οικογενειακά θέματα. Έχετε ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) εστιάζει στην οικογενειακή ζωή και σας ενθαρρύνει να συζητήσετε με τα μέλη της οικογένειας, πράγματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Στις 26/7 ο Ερμής στο Λέοντα και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας-τον Ταύρο. Ο θόρυβος και το χάος της καθημερινότητας μπορεί να είναι εκνευριστικά – κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα, όταν ένα μέλος της οικογένειας αμφισβητεί τις ιδέες σας. Μπορεί να προσπαθήσετε σκληρά για να τους κάνετε να δουν την άποψή σας, αλλά να θυμάστε ότι κάθε ψυχή βρίσκεται στο δικό της μονοπάτι. Ο Άρης στο ζώδιό σας-τον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Προσέχετε μόνο το πείσμα σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θολώνει την κρίση σας. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 28/7 σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, ενώ μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην επηρεάζεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Η μαγική λέξη, αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να είναι η διακριτικότητα. Διαφορετικά, μάλλον πιέζετε το σύντροφό σας με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Η παρορμητικότητα είναι περίεργο πράγμα και, σίγουρα, δεν είναι βοηθητικό να πιέζετε το σύντροφό σας να κάνει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει πολύ. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να τραβήξετε την προσοχή του και να τον φέρετε πιο κοντά – αλλά, να είστε προετοιμασμένοι ότι οι προσπάθειές σας μπορεί να αποτύχουν.

Καριέρα

Ενώ έχετε κάθε λόγο να είστε σίγουροι για τη θέση σας, είστε παράλογα δύσπιστοι προς τους συναδέλφους σας και δημιουργείτε περιττά εμπόδια στον εαυτό σας. Και θα πρέπει να καταπολεμήσετε αυτές τις παρορμήσεις! Αντίθετα, προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι για τα κίνητρά σας – να είστε συνεργάσιμοι και να υποστηρίζετε τους άλλους, όποτε χρειάζεται. Γιατί σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε κι εσείς τη βοήθεια των συναδέλφων σας.