Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, απομακρύνετε τα εμπόδια και προχωράτε δυναμικά σ’ αυτό που θέλετε. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας πιέζει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, αλλά είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια τάσεις σπατάλης και υπερβολής που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των χρημάτων σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Με την ενέργεια αυτής της όψης, μπορεί να νομίζετε ότι έχετε περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό σας απ’ ό,τι έχετε πραγματικά. Ή, μπορεί να διαβάσετε λάθος μια ετικέτα και να πιστεύετε ότι αυτό που θέλετε να αγοράσετε είναι πολύ φθηνότερο από ό,τι είναι. Σήμερα, ό,τι έχει να κάνει με χρήματα θα μπορούσε να μπερδευτεί. Είναι σημαντικό να ελέγξετε ξανά πριν υπογράψετε οποιοδήποτε συμβόλαιο ή κάνετε μια αγορά. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα ενισχύσει την ανάγκη σας να βρίσκεστε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Νέες γνωριμίες στον ορίζοντα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) δημιουργεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορείτε να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε τη σημαντικότητα των φίλων σας στη ζωή σας. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον οίκο των φιλικών σχέσεων. Σήμερα, μια συζήτηση μ’ ένα φίλο θα μπορούσε να είναι πολύ διαφωτιστική – σας ξέρει τόσο καλά και μπορεί να δει πράγματα για σας, που δεν μπορείτε να δείτε οι ίδιοι. Λειτουργεί, επίσης, ως καθρέφτης σας. Αν κοιτάξετε μέσα σας, θα καταλάβετε τι αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) μπορεί να παραμορφώσει την κρίση και την αντίληψή σας σχετικά με τις φιλικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας-τον Ταύρο (16/3-10/4) υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει ένας καινούριος έρωτας, με πολύ καλές προοπτικές.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας το επαγγελματικό σας πρόγραμμα είναι τόσο γεμάτο που δεν περνάει, καν, από το μυαλό σας να κάνετε κάποια κίνηση για την αισθηματική σας ζωή. Παρόλα αυτά, τα άστρα επιμένουν ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο διάστημα. Από τα μέσα έως και το τέλος της εβδομάδας, το πάθος, η ένταση και η ικανότητα για βαθιά προσέγγιση ευνοούνται. Είναι πιθανό να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή να δείτε μια φιλική σχέση να μεταμορφώνεται σε ερωτική. Η γοητεία σας είναι διάχυτη στο περιβάλλον γύρω σας.

Καριέρα

Στην αρχή της εβδομάδας, υπάρχει μία ευκολία κινήσεων και τα γεγονότα μοιάζει να συνωμοτούν για να σας επιτρέψουν να χαράξετε τη δική σας πορεία. Αν έχετε να κλείσετε παλιές και ενοχλητικές εκκρεμότητες, τώρα θα μπορέσετε να το κάνετε άνετα, όπως και το να σχεδιάσετε στόχους προς μια καινούργια κατεύθυνση. Οι τόνοι αρχίζουν να ανεβαίνουν προς τα μέσα της εβδομάδας όπου είναι πιθανό να εμπλακείτε σε μια, μικρής έντασης, αντιπαράθεση ή σε μια προσπάθεια να πείσετε κάποιο πελάτη να σας αναθέσει ένα νέο έργο. Αργότερα, μέσα στην εβδομάδα, θα βρείτε ένα τρόπο να βελτιώσετε τα κέρδη σας ή το ηθικό σας, αλλά προσέξτε πολύ πριν αρχίσετε να τον εφαρμόζετε. Μπορεί να υπάρχουν απρόβλεπτες συνέπειες, εάν δεν εξετάσετε καλά το θέμα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις