Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι για όλα. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη δουλειά ή την υγεία σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και φροντίστε να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της υγείας και της ευεξίας κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Το να πείτε ότι θα ξεκινήσετε ένα νέο, δημοφιλές πρόγραμμα άσκησης, είναι το λιγότερο. Σήμερα, θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα ολόκληρο στούντιο γιόγκα στο σπίτι σας. Ή ένα καινούριο μηχάνημα γυμναστικής μπορεί να σας έχει γίνει εμμονή. Ή, μπορεί να ανακαλύψετε τις χαρές της πεζοπορίας, σε μονοπάτια κοντά στην περιοχή σας. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) φροντίζει για την καλή σας διάθεση και μια ευχάριστη καθημερινότητα που κρύβει εκπλήξεις. Ταυτόχρονα, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και οργανωτικοί. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) εστιάζει σε θέματα σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή ή με την υγεία σας. Ίσως εκπλαγείτε με κάποιες καινούριες πληροφορίες. Επίσης, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να εκφράζετε τις απόψεις σας με ευκολία και άνεση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) σας καλεί να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο – αυτή η διέλευση μπορεί να βάλει τις βάσεις για να πραγματοποιήσετε τα πιο γλυκά και καλλιτεχνικά σας όνειρα. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο του ρομαντισμού κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Με την ενέργεια αυτής της όψης, μπορεί να ερωτευτείτε κατά λάθος. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον για μια στιγμή, να ξεκινήσετε μια κουβέντα και πολύ γρήγορα να αισθανθείτε μαγεμένοι απ’ αυτή την επαφή. Ή, ίσως βρείτε κάποιον μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών κι αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα και μετά να τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλον. Είναι, επίσης, πιθανό να συναντηθείτε και να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σας πιέζει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, αλλά είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια τάσεις σπατάλης και υπερβολής που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

Έρωτας και σχέσεις

Προειδοποίηση: Αν είστε σε σταθερή σχέση (ή σε γάμο) θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα κτητικότητας και ανεξαρτησίας, στην αρχή της εβδομάδας, ενώ αν είστε μόνοι μπορεί να είστε εντελώς κακόκεφοι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ωστόσο, είστε όλο γοητεία και σε θέση να φιλοσοφείτε παραγωγικά για την ερωτική σας ζωή. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, μια βαθύτερη κατανόηση της θέσης σας στον κόσμο – και της θέσης κάποιου δίπλα σας – είναι στη διάθεσή σας. Μια μικρή, ρομαντική αποκάλυψη σαν μέρος μιας καινούριας αρχής.

Καριέρα

Περνάτε κάπως δύσκολες στιγμές στη δουλειά, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει κανένα συγκλονιστικό δράμα. Στην αρχή της εβδομάδας, καλό θα ήταν να περιμένετε λιγάκι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαφημίσετε το ρίσκο που υπάρχει σε ένα νέο έργο. Όσο πιο απλή και λιτή είναι η παρουσίαση, τόσο καλύτερη θα είναι η απάντηση, ειδικά σε γραπτές ή προφορικές αναφορές. Μέχρι την Τετάρτη, θα έχετε ξεπεράσει τα δύσκολα σημεία και θα μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά τη δουλειά που κάνετε. Την Παρασκευή προκύπτει μια σύντομη σύγκρουση με έναν αδικαιολόγητα πεισματάρη συνάδελφο, αλλά δεν θα εξελιχθεί σε κρίση αν παραμείνετε ήρεμοι.

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) βγάζει στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα προς τους αγαπημένους σας. Θέλετε να τους φροντίσετε και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή σας. Στις 24/7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο της πνευματικότητας και του Σύμπαντος. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε συνδεδεμένοι με τα πάντα γύρω σας. Η μουσική του σύμπαντος ακούγεται στ’ αυτιά σας και μπορεί να λαμβάνετε πνευματικά μηνύματα. Έχετε την αίσθηση ότι είστε βαθιά συνδεδεμένοι με τη φύση και τον πνευματικό κόσμο. Είναι μια καλή στιγμή για να προσευχηθείτε, να διαλογιστείτε ή να ανάψετε ένα κερί. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τα οικογενειακά θέματα. Έχετε ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) εστιάζει στην οικογενειακή ζωή και σας ενθαρρύνει να συζητήσετε με τα μέλη της οικογένειας, πράγματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Στις 26/7 ο Ερμής στο Λέοντα και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας-τον Ταύρο. Ο θόρυβος και το χάος της καθημερινότητας μπορεί να είναι εκνευριστικά – κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα, όταν ένα μέλος της οικογένειας αμφισβητεί τις ιδέες σας. Μπορεί να προσπαθήσετε σκληρά για να τους κάνετε να δουν την άποψή σας, αλλά να θυμάστε ότι κάθε ψυχή βρίσκεται στο δικό της μονοπάτι. Ο Άρης στο ζώδιό σας-τον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Προσέχετε μόνο το πείσμα σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θολώνει την κρίση σας. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 28/7 σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, ενώ μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην επηρεάζεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Η μαγική λέξη, αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να είναι η διακριτικότητα. Διαφορετικά, μάλλον πιέζετε το σύντροφό σας με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Η παρορμητικότητα είναι περίεργο πράγμα και, σίγουρα, δεν είναι βοηθητικό να πιέζετε το σύντροφό σας να κάνει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει πολύ. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να τραβήξετε την προσοχή του και να τον φέρετε πιο κοντά – αλλά, να είστε προετοιμασμένοι ότι οι προσπάθειές σας μπορεί να αποτύχουν.

Καριέρα

Ενώ έχετε κάθε λόγο να είστε σίγουροι για τη θέση σας, είστε παράλογα δύσπιστοι προς τους συναδέλφους σας και δημιουργείτε περιττά εμπόδια στον εαυτό σας. Και θα πρέπει να καταπολεμήσετε αυτές τις παρορμήσεις! Αντίθετα, προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι για τα κίνητρά σας – να είστε συνεργάσιμοι και να υποστηρίζετε τους άλλους, όποτε χρειάζεται. Γιατί σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε κι εσείς τη βοήθεια των συναδέλφων σας.