Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, έχετε τα μέσα για να πετύχετε το στόχο σας.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) δημιουργεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορείτε να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε τη σημαντικότητα των φίλων σας στη ζωή σας. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο της εκπαίδευσης και των εξετάσεων. Είναι πιθανό να δίνετε εξετάσεις είτε για το σχολείο, είτε για κάποια επαγγελματική άδεια. Θα μπορούσατε να δίνετε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης. Ή ίσως τελειώνετε κάποια διαδικτυακά μαθήματα και συμμετέχετε σε εξετάσεις για να πάρετε πιστοποίηση. Αυτό είναι, πιθανά, το τελευταίο βήμα σε μια σειρά από πράγματα που έχετε κάνει. Και, σύντομα, θα μπορείτε να λέτε ότι ο στόχος σας ολοκληρώθηκε. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) θα σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε, ώστε να καταφέρετε να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας και να ξεπεράσετε κάποιες συμπεριφορές που σας προκαλούσαν προβλήματα. Στις 21/3 η Νέα Σελήνη στον Κριό εμφανίζεται στον οίκο των προηγούμενων επαφών της ζωής σας: κάτι καινούριο φαίνεται πολύ γνωστό. Μπορεί να σας συστήσουνε σε ένα νέο άτομο που με κάποιο τρόπο γνωρίζατε πριν. Ή ένας νέος στόχος στη δουλειά σας μοιάζει πολύ μ’ αυτόν που μόλις ολοκληρώσατε. Σήμερα, το παρελθόν βρίσκει ένα τρόπο να επιστρέψει. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) ενθαρρύνει τη δημιουργία καταστάσεων που θα μπορούσαν να αναστατώσουν τη συναισθηματική σας ζωή. Καλό θα είναι να προσέχετε ιδιαίτερα σε ποιούς ανθρώπους ανοίγεστε και σε ποιο βαθμό. Μερικές φορές, τα φαινόμενα απατούν.

Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σας πιέζει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, αλλά είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια τάσεις σπατάλης και υπερβολής που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) ξεσηκώνει θετικά την καθημερινότητά σας και σας φέρνει πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους και ευχάριστες εξόδους. Απλά, φροντίστε να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας-τον Ταύρο (16/3-10/4) υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει ένας καινούριος έρωτας, με πολύ καλές προοπτικές.

Έρωτας και σχέσεις

Ένα ρούχο μπαίνει στο παιχνίδι τη Δευτέρα ή την Τρίτη, ίσως κάτι που μόλις αγοράσατε. Αναδεικνύει τα καλύτερα φυσικά σας χαρακτηριστικά και θα δεχτείτε πολλά κομπλιμέντα, ειδικά από το άτομο που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Την Τετάρτη και την Πέμπτη αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή είναι δευτερεύοντα, σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν στην καριέρα σας – είναι σημαντικό όλη σας η προσοχή να είναι εστιασμένη στη δουλειά. Αλλά, οι μέρες από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή είναι ιδανικές για ρομαντικά δείπνα, για να κοιτάζετε τα άστρα με το ταίρι σας, να εκφράζετε τα συναισθήματά σας ο ένας στον άλλον – τέτοια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερο σαββατοκύριακο!

Καριέρα

Τη Δευτέρα η δουλειά είναι εξαιρετικά ευχάριστη – υπάρχει ζωντάνια, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, φωτεινά χρώματα και διασκέδαση. Αλλά, οι απολαύσεις της Δευτέρας δεν είναι μόνο επιφανειακές. Σχετίζεστε πολύ καλά με τους ανθρώπους γύρω σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη είστε τόσο ενθουσιασμένοι μ’ αυτά που συμβαίνουν, ώστε δεν είστε σε θέση να κάνετε σημαντικά τηλεφωνήματα για σοβαρά θέματα. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις, για παράδειγμα. Αφήστε τους άλλους να χειριστούν τα γραφειοκρατικά. Την Πέμπτη, κάποιος θα επαινέσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο πολύ σας ενδιαφέρει κάποιος. Η εβδομάδα κλείνει με αισθήματα ασφάλειας και ικανοποίησης.

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) βγάζει στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα προς τους αγαπημένους σας. Θέλετε να τους φροντίσετε και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή σας. Στις 24/7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο της πνευματικότητας και του Σύμπαντος. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε συνδεδεμένοι με τα πάντα γύρω σας. Η μουσική του σύμπαντος ακούγεται στ’ αυτιά σας και μπορεί να λαμβάνετε πνευματικά μηνύματα. Έχετε την αίσθηση ότι είστε βαθιά συνδεδεμένοι με τη φύση και τον πνευματικό κόσμο. Είναι μια καλή στιγμή για να προσευχηθείτε, να διαλογιστείτε ή να ανάψετε ένα κερί. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τα οικογενειακά θέματα. Έχετε ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) εστιάζει στην οικογενειακή ζωή και σας ενθαρρύνει να συζητήσετε με τα μέλη της οικογένειας, πράγματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Στις 26/7 ο Ερμής στο Λέοντα και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας-τον Ταύρο. Ο θόρυβος και το χάος της καθημερινότητας μπορεί να είναι εκνευριστικά – κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα, όταν ένα μέλος της οικογένειας αμφισβητεί τις ιδέες σας. Μπορεί να προσπαθήσετε σκληρά για να τους κάνετε να δουν την άποψή σας, αλλά να θυμάστε ότι κάθε ψυχή βρίσκεται στο δικό της μονοπάτι. Ο Άρης στο ζώδιό σας-τον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Προσέχετε μόνο το πείσμα σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θολώνει την κρίση σας. Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 28/7 σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, ενώ μπορεί να υπάρξουν και συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην επηρεάζεστε.

Έρωτας και σχέσεις

Η μαγική λέξη, αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να είναι η διακριτικότητα. Διαφορετικά, μάλλον πιέζετε το σύντροφό σας με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Η παρορμητικότητα είναι περίεργο πράγμα και, σίγουρα, δεν είναι βοηθητικό να πιέζετε το σύντροφό σας να κάνει κάτι που δεν τον ενδιαφέρει πολύ. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να τραβήξετε την προσοχή του και να τον φέρετε πιο κοντά – αλλά, να είστε προετοιμασμένοι ότι οι προσπάθειές σας μπορεί να αποτύχουν.

Καριέρα

Ενώ έχετε κάθε λόγο να είστε σίγουροι για τη θέση σας, είστε παράλογα δύσπιστοι προς τους συναδέλφους σας και δημιουργείτε περιττά εμπόδια στον εαυτό σας. Και θα πρέπει να καταπολεμήσετε αυτές τις παρορμήσεις! Αντίθετα, προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι για τα κίνητρά σας – να είστε συνεργάσιμοι και να υποστηρίζετε τους άλλους, όποτε χρειάζεται. Γιατί σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε κι εσείς τη βοήθεια των συναδέλφων σας.