Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν αρκετά άτομα που σας θαυμάζουν.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σας. Αυτό που πραγματικά θέλετε, είναι να υπάρχουν αισθήματα κοντινότητας και συντροφικότητας μεταξύ σας και είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε πολύ γι’ αυτό. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση μπορεί να είναι πολύ βοηθητική. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των σχέσεων. Μπορεί να είστε πολύ ανυπόμονοι σε σχέση με κάποια αισθηματικά θέματα. Έχετε αποφασίσει για τα συναισθήματά σας κι είστε έτοιμοι ν’ ακούσετε και το άλλο άτομο να δηλώσει τα δικά του. Δυστυχώς, δεν κινούνται όλα στο χρονοδιάγραμμά σας. Αν ψάχνετε για αγάπη, θα μπορούσατε να νιώσετε κάποια απογοήτευση με τον αργό ρυθμό που κινούνται τα πράγματα. Αλλά μια ενέργεια, σαν τη σημερινή, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να επιμένετε στην αναζήτησή σας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) στοχεύει στις κοντινές σχέσεις, της προσωπικής ή της επαγγελματικής ζωής. Φωτίζοντας όλες τις πτυχές αυτών σχέσεων, μπορεί να δείτε ότι κάποια πράγματα δεν σας ικανοποιούν. Για την ώρα σκεφτείτε τα, δεν υπάρχει λόγος να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) σας καλεί να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο – αυτή η όψη μπορεί να βάλει τις βάσεις για να πραγματοποιήσετε τα πιο γλυκά και καλλιτεχνικά σας όνειρα. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο με τις ενδιαφέρουσες διασκεδάσεις κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, κάτι παράξενο ή μαγικό – είναι μια καλή μέρα για να βρεθείτε με ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν και να διασκεδάσουν. Σήμερα, ψάξτε να βρείτε κάτι καινούριο να κάνετε. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) φέρνει εντάσεις και εκνευρισμό στην καθημερινότητά σας, και κυρίως σε μια σημαντική σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Δεν διστάζετε ακόμα και να συγκρουστείτε για να υπερασπιστείτε τη γνώμη σας, αλλά ευτυχώς δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Έρωτας και σχέσεις

Εντάξει, πρώτα τα λιγότερο καλά νέα: την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό καβγαδάκι με το ταίρι σας και πρόκειται να πεισμώσετε άσχημα. Καλό, όμως, θα είναι να είστε ευέλικτοι εκείνες τις μέρες και να σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα να υποχωρήσετε. Τα καλά νέα; Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, οτιδήποτε προτείνετε τη Δευτέρα και την Τρίτη (ένα ραντεβού αργά τη νύχτα; μια ολονύχτια απόδραση; να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας;) είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτό με θετικότητα και ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, από την Παρασκευή και για όλο το σαββατοκύριακο, όλα έχουν να κάνουν με διασκέδαση, καλές στιγμές, ρομαντισμό κι εσάς με το αντικείμενο του πόθου σας.

Καριέρα

Ο δρόμος για να πάρετε αυτό που θέλετε με τη δύναμη της θέλησης είναι δύσβατος – σκληρός για σας και σκληρός για όλους τους άλλους. Καλό θα είναι, να ακολουθήσετε έναν πιο εύκολο δρόμο και να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Αυτή την εβδομάδα είναι πιο σημαντικό να έχετε την ηθική υποστήριξη όλων των άλλων στο γραφείο, από το να έχετε δίκιο. Οι σχέσεις σας είναι βασικό στοιχείο, αυτές τις μέρες – ειδικά, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Βρίσκεστε όλο και πιο συχνά με συναδέλφους, έξω από το γραφείο. Μια συναυλία; Μια έκθεση τέχνης; Πολύ πιθανό. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η δουλειά φαίνεται σαν ένα μέρος που συναντάτε τους φίλους σας – μακάρι όλοι να ήταν τόσο τυχεροί!