Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα βλέπετε νέες δυνατότητες. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για τα οικογενειακά θέματα. Έχετε ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο της οικογένειας σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό, στον οίκο της διαίσθησης. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σας-τον Ταύρο. Η αυτοπεποίθησή σας είναι εξαιρετικά έντονη σήμερα, ειδικά σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, τα μέλη της οικογένειας και, ίσως, το πού θα μπορούσατε να ζήσετε. Λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν, μηνύματα δυνατά και καθαρά που σας ανοίγουν ένα νέο δρόμο προς τα εμπρός. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) εστιάζει στην οικογενειακή ζωή και σας ενθαρρύνει να συζητήσετε με τα μέλη της οικογένειας, πράγματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας δίνει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Επίσης, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να εκφράζετε τις απόψεις σας με ευκολία και άνεση, καθώς και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) βγάζει στην επιφάνεια τα τρυφερά σας συναισθήματα προς τους αγαπημένους σας. Θέλετε να τους φροντίσετε και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας-τον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Προσέχετε μόνο το πείσμα σας, γιατί είναι σίγουρο ότι θολώνει την κρίση σας. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο της αυτοπεποίθησης. Μπορεί να κάνετε κάτι που εκπλήσσει τους άλλους και να αναλάβετε την ευθύνη μιας ομάδας ή ενός έργου. Σήμερα, δεν σας πειράζουν τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα κι αν τα έχετε αποφύγει στο παρελθόν. Το να κάνετε κάτι διαφορετικό θα σας δώσει μεγάλη χαρά, σήμερα και θέλετε να μάθουν όλοι ότι κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Έρωτας και σχέσεις

Στις αρχές της εβδομάδας έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Ο έρωτας, επίσης, βρίσκεται ψηλά και σε συνεχή άνοδο. Οι πρωτότυπες ιδέες σας εντυπωσιάζουν, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την κρίση και την αντίληψή σας. Στα μέσα της εβδομάδας το τοπίο ξεκαθαρίζει και είστε πάλι ικανοί να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Το σαββατοκύριακο θα έρθετε σε επαφή με κάτι ή με κάποιον αρκετά παράξενο, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Να έχετε το νου και τα μάτια σας ανοιχτά, οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές.

Καριέρα

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι εξαιρετικά παραγωγικές. Αν χρειάζεται να κάνετε κάποια σχέδια για ένα ταξίδι ή για επικοινωνία εξ’ αποστάσεως, κρίνεται σκόπιμο να το κάνετε τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας ίσως δείτε τον εαυτό σας να παρασύρεται σε μια χαμηλών τόνων διαμάχη για την εξουσία, με επίκεντρο όμως, εντελώς επιφανειακούς λόγους. Καλό είναι να μη δίνετε σημασία και να μην μπλέκεστε σε άχρηστες διαφωνίες. Αντιθέτως, δώστε μεγάλη προσοχή στις συναδελφικές σας σχέσεις, γιατί η δική τους υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τα σχέδια και την εξέλιξή σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις