Ταύρος

Ταύρος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Ταύρος | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα του Φεβρουαρίου προειδοποιούν ότι οι πλανητικές όψεις προκαλούν αναταραχές στη ζωή σας και πρέπει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες ειρηνικά. Έχετε την τάση να είστε ευερέθιστοι και θα πρέπει να αποφεύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Καλό θα είναι να αφιερώνετε χρόνο και να σκέφτεστε, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Επίσης, να ακούτε τη διαίσθησή σας και να εξετάζετε τις εναλλακτικές σε κάθε περίσταση – θα παίρνετε πάντα τη σωστή απάντηση, κι αυτό θα σας επιτρέψει να πετύχετε πολλά δύσκολα πράγματα. Σε όλη αυτή την προσπάθεια, έχετε πλανητική υποστήριξη στο μέγιστο βαθμό.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι ικανοποιητικές μέχρι την τελευταία εβδομάδα, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης. Υπάρχει άφθονος ρομαντισμός και έντονος αισθησιασμός στην ερωτική σας ζωή. Κάποιες ταραχές έρχονται μετά τις 19/2, λόγω των πλανητικών αλλαγών. Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας θα είναι υπέροχη, μέχρι τις 20 του μήνα. Μετά από αυτό, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια πιο μουντή καθημερινότητα. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα έχετε την υποστήριξη της Αφροδίτης στις ρομαντικές σας προσπάθειες και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση.

Καριέρα

Οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά σας υποδηλώνουν ότι υπάρχουν φανταστικές προοπτικές για την καριέρα σας. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε όλες σας τις προσπάθειες, να προχωρήσετε στον τομέα σας. Θα υπάρξει προβολή και χρηματικό όφελος. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι άριστες και θα βοηθήσουν θετικά στην απόδοσή σας. Συνολικά, είναι ένας τέλειος μήνας – είτε είστε υπάλληλος, είτε έχετε τη δική σας επιχείρηση.

Οικονομικά

Σε οικονομικό επίπεδο, οι προοπτικές είναι εξαιρετικές λόγω των καλών όψεων του Ερμή και του Άρη. Η διαίσθησή σας θα είναι μοναδική και τα κέρδη σας αξιοσημείωτα. Αν ασχολείστε με επενδύσεις, θα υπάρξουν καλές αποδόσεις. Θα έχετε υποστήριξη κι από τα μέλη της οικογένειας, αν το χρειαστείτε.