Ταύρος

Ταύρος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Ταύρος | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

#Δυνατός και πεισματάρης, αλλά πρακτικός και αποφασιστικός.

Θα αφήστε το στίγμα σας – είναι το πεπρωμένο σας. Αυτός ο μήνας ενεργοποιεί την αποφασιστικότητά σας. Ο Πλούτωνας μπήκε στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου, ξεκινώντας μια επαναστατική περίοδο αλλαγής στη ζωή σας. Αν και η αλλαγή μπορεί να μην είναι το φόρτε σας, είναι καιρός να επανασυνδεθείτε με τα ταλέντα σας. Ξεκινήστε με κάτι που αγαπάτε. Ο Πλούτωνας ενδιαφέρεται για τη σπουδαιότητα της προσφοράς σας – είναι το πάθος που νιώθετε, όταν κάνετε αυτό που αγαπάτε. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου ανοίγει τις πύλες προς ένα στόχο, έναν προορισμό.

Ξέρετε καλύτερα από τους περισσότερους, ότι η αλλαγή είναι κάτι που γίνεται σταδιακά και θέλει χρόνο. Ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 13 Φεβρουαρίου, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία και δημιουργώντας ενέργεια που θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά την ταχύτητα. Η αλλαγή θα εξακολουθήσει να συμβαίνει είτε μένετε ακίνητοι, είτε τρέχετε προς αυτή – οπότε, κινηθείτε με το δικό σας ρυθμό εκείνη τη μέρα. Να το θυμάστε αυτό, αν νιώσετε δυσφορία ή ανυπομονησία.

Μιλώντας γι’ αγάπη, η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας λίγο γήινο αισθησιασμό και ρομαντισμό στην ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Η σταθερότητα και η άνεση είναι εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία μέσα σε μια σχέση. Αν είστε μόνοι, εστιάστε στις φιλικές σχέσεις μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, όταν η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε το δίκτυό σας.

Η επόμενη μέρα, 17 Φεβρουαρίου, ξεκινάει μια περίοδο σημαντικής ανάπτυξης και μεταμόρφωσης για σας, μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Τα συναισθήματα είναι έντονα σε περιόδους μετάβασης. Γιατί αυτή, είναι μια τέτοια στιγμή για σας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, για να παραμείνετε περίεργοι για όλα τα καινούρια πράγματα που μπαίνουν στη ζωή σας. Μόλις ο Ήλιος περάσει στους Ιχθύες, στις 20 Φεβρουαρίου, η εστίαση μετατοπίζεται από την προσωπική ανάπτυξη, στη δέσμευση προς την κοινότητα. Η περιέργεια που έχετε σας κάνει πιο δεκτικούς από τους περισσότερους. Βρίσκοντας δημιουργικούς κι ελκυστικούς τρόπους για να εκφραστείτε, θα οδηγηθείτε σε αναγνώριση και ολοκλήρωση.