Ταύρος

Ταύρος | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Ταύρος | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα του Ιουνίου προβλέπουν ότι οι συνδυασμένες όψεις του Δία και του Κρόνου θα δώσουν περισσότερη σταθερότητα στη ζωή. Αντικατοπτρίζουν τον πραγματικό χαρακτήρα και τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε στους στόχους σας. Ωστόσο, οι αρνητικές επιρροές του Άρη και της Αφροδίτης θα πρέπει να αξιοποιηθούν προς όφελός σας. Είναι καιρός να εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες και την γοητεία σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Έρωτας και σχέσεις

Στη διάρκεια αυτού του μήνα οι σχέσεις θα είναι πιο δύσκολες, αλλά δεν θα πρέπει να χάνετε το θάρρος σας. Η σχέση με το σύντροφό σας μπορεί να είναι αρμονική, αν αποδεχτείτε τις απαιτήσεις του και κάνετε μερικές υποχωρήσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, η ευθύτητα δεν θα σας βοηθήσει. Αν είστε μόνοι αυτό το διάστημα, θα έχετε τη βοήθεια της Αφροδίτης για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Καριέρα

Οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά σας δεν υπόσχονται σπουδαία πράγματα. Οι αρνητικές πλανητικές αναταράξεις θα προκαλέσουν ένα αίσθημα ανασφάλειας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τη διοίκηση θα είναι αγχωτικές. Υπάρχει μια εξαιρετική προοπτική αλλαγής τόπου εργασίας. Ωστόσο, δεν θα είναι η σωστή λύση και θα πρέπει να γίνει μόνο μετά από σοβαρή σκέψη. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί και να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα για ένα καλύτερο μέλλον.

Οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά για οικονομική ανάπτυξη. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι αγχωτικές, επηρεάζοντας αρνητικά τα κέρδη. Τυχόν επένδυση σε μετοχές δεν θα έχει καλές αποδόσεις. Οι πλανητικές όψεις δεν ενθαρρύνουν ούτε την επέκταση των τρεχόντων έργων, ούτε το ξεκίνημα νέων. Τέτοιου τύπου δραστηριότητες θα πρέπει να τις αναβάλλετε, για την ώρα.