Ταύρος

Ταύρος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Ταύρος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Οι προβλέψεις του Μαρτίου υποδηλώνουν ότι οι φασαρίες του προηγούμενου μήνα θα εξαφανιστούν, τώρα. Θα ανακουφιστείτε από τα προβλήματα και θα νιώσετε ευτυχισμένοι. Θα υπάρξουν περισσότερες κοινωνικές επαφές και νέες σχέσεις στη ζωή σας. Οι πλανητικές όψεις του μήνα δείχνουν ότι η αρμονία θα επιστρέψει στις σχέσεις και τις φιλίες σας. Η ισορροπία και η δέσμευσή σας θα είναι στα ύψη. Είναι καιρός να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα. Θα υπάρχει ειρήνη κι ευτυχία στη ζωή σας, επιτρέποντάς σας να διαπρέψετε σε ό,τι κάνετε.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται μετά την πρώτη εβδομάδα. Όλες οι παρεξηγήσεις στο περιβάλλον θα εξαφανιστούν – θα υπάρχει ζεστασιά κι ευτυχία. Η αγάπη και η στοργή ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας θα εμφανιστούν ξανά – και θ’ αρχίσετε να απολαμβάνετε την ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις με το σύντροφό σας θα αναζωογονηθούν – θα είστε πιο αφοσιωμένοι και θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες με το σύζυγό σας. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, είναι πολύ πιθανό να προσελκύσετε ένα νέο άτομο, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα.

Καριέρα

Οι καλές όψεις του Κρόνου ευνοούν την επαγγελματική σας ζωή, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ συναδέλφων και ανώτερων. Αυτό, θα σας επιτρέψει να είστε εφευρετικοί και να διαπρέψετε στη δουλειά σας. Θα υπάρχει μια αίσθηση αναζωογόνησης. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα σας βοηθήσει, επίσης, στην επίτευξη των στόχων σας. Η διοίκηση θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και την επιμέλειά σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προαγωγή σε ανώτερο επίπεδο με οικονομικά οφέλη. Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες για μια μετάθεση. Τα επαγγελματικά ταξίδια θα είναι, επίσης, αποδοτικά και θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξέλιξη της καριέρας σας.

Οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας οι προβλέψεις είναι θετικές. Όλες οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα οδηγήσουν σε σημαντικά κέρδη – τα έσοδά σας αυξάνονται σημαντικά. Οι σχέσεις με συνεργάτες θα είναι φιλικές κι αυτό θα βοηθήσει στη βελτίωση των κερδών. Ο μήνας είναι καλός για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες που ήδη έχετε, καθώς και για να ξεκινήσετε καινούριες.