Τοξότης

Τοξότης 2022

Ζώδια

Τοξότης 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2022, τη μεγαλύτερη επιρροή στο ζώδιό σας φέτος την έχει ο Δίας και η χρονιά σας θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα είναι πιο εύκολο για τους περισσότερους Τοξότες. Μπορείτε να δουλέψετε και να κάνετε τη χρονιά σας να κυλήσει πιο ομαλά, κάνοντας μια προσπάθεια να τα πηγαίνετε καλύτερα με τους φίλους και τους συναδέλφους σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το πρώτο εξάμηνο θα είναι μάλλον δύσκολο για την ερωτική σας ζωή. Ίσως να νιώθετε ότι οι ανάγκες του συντρόφου σας, σας πνίγουν κι αυτός να είναι ο λόγος που μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από τη σχέση σας και να βρείτε μια καινούρια. Ωστόσο, φροντίστε να σκεφτείτε καλά πριν προχωρήσετε σε πράξεις!

Μετά το Μάιο, η ερωτική σας ζωή θα δει ξανά λίγη τύχη! Κι αυτό οφείλεται στη θεραπευτική δύναμη του Δία. Εάν σκέφτεστε να ξανασυναντήσετε κάποιον πρώην, καλύτερα να το κάνετε μεταξύ Μαίου και Αυγούστου. Αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση που έχετε, καλό θα είναι να προσπαθήσετε αρκετά για ένα αρμονικό κλίμα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι άνθρωποι που έχουν υψηλές θέσεις στη δουλειά τους, θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Αν προσπαθήσετε και δουλέψετε σκληρά, τότε μπορεί να δείτε ακόμα και μια προαγωγή να έρχεται στο δρόμο σας. Ο Δίας θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω σας για όλο το 2022.

Αλλά κι όσοι δεν έχετε υψηλή θέση στη δουλειά σας θα είστε εξίσου τυχεροί, απλά σε διαφορετική χρονική στιγμή. Για σας, οι τυχερές στιγμές θα ξεκινήσουν μετά τα μέσα Απριλίου. Αν υποθέσουμε ότι θέλετε να βρείτε μια νέα δουλειά ή να πάρετε κάποια προαγωγή, η καλύτερη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας είναι μετά τα μέσα Απριλίου. Να θυμάστε, ωστόσο, να μην αφήσετε τη δουλειά σας, πριν βρείτε καινούρια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στην αρχή της χρονιάς, το ζώδιο του Τοξότη θα έχει υψηλότερο εισόδημα από το μέσο όρο και καλό θα είναι να βάλετε στην άκρη, τα περισσότερα απ’ αυτά τα χρήματα. Όσον αφορά στις δαπάνες, ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσετε αυτά τα χρήματα είναι να εξοφλήσετε παλιά χρέη. Κι αυτό, γιατί είναι πιθανό να δημιουργήσετε καινούρια χρέη στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Αυτά τα μελλοντικά έξοδα πιθανότατα θα έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας. Αν δεν έχετε μεγάλα έξοδα μέχρι τον Ιούνιο, τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε με μεγάλες αγορές, όπως η αγορά κάποιου σπιτιού ή ενός αυτοκινήτου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Αν δεν μάθετε πώς να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες το 2022, οι σχέσεις σας θα υποφέρουν. Ευτυχώς, ο Κρόνος στον Υδροχόο σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αν δεν θέλετε να είστε μόνοι, ακολουθήστε την καθοδήγηση του Δία.

Ο Δίας στον Κριό, που θα είναι πιο δυνατός μεταξύ Μαίου κι Οκτωβρίου, θα φέρει τύχη στην κοινωνική σας ζωή. Αυτούς τους μήνες θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είναι μια εξαιρετική συγκυρία για να κάνετε νέους φίλους. Ωστόσο, φροντίστε να μην συμπεριφέρεστε με αλαζονεία, διαφορετικά οι φιλικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το ωροσκόπιο του Τοξότη το 2022 έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει από το να ζήσετε όσο καλύτερα μπορείτε, φέτος! Διατηρήσετε μια ισορροπία στη ζωή σας. Δουλέψτε πολύ και διασκεδάστε πολύ! Αν το κάνετε αυτό, τότε η χρονιά σας θα είναι πολύ συναρπαστική!

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις