Τοξότης

Τοξότης 2024

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

#Το 2024 θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με σκληρή δουλειά και τύχη. Επίσης, θα ολοκληρώσετε μισοτελειωμένες δουλειές που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό. Θα έχετε υποστήριξη τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Η σκληρή δουλειά και η τύχη θα σας υποστηρίξουν σε μεγάλο βαθμό το 2024, εκδηλώνοντας τα όνειρά σας και ολοκληρώνοντας μακροχρόνιες, μισοτελειωμένες δουλειές που εκκρεμούν. Η αλλαγή τόπου διαμονής μπορεί να σας ευνοήσει, όπως δείχνει η θέση του Κρόνου. Η υποστήριξη του Δία θα σας φέρει επαγγελματική αναγνώριση και αύξηση μισθού. Θα λάβετε υποστήριξη από συναδέλφους και ανώτερους στη δουλειά κι από την οικογένεια και τους φίλους στην προσωπική σας ζωή. Η χρονιά θα φέρει, επίσης, ευκαιρίες για να ενισχύσετε τους ερωτικούς/συζυγικούς δεσμούς.

Να είστε έτοιμοι να αρπάξετε ό,τι έρχεται στο δρόμο σας, καθώς η πρώτη φάση του 2024 θα σας φέρει νέες ευκαιρίες. Ωστόσο, το τελευταίο τρίμηνο μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο: θα είναι μια περίοδος να ξεμάθετε, να μάθετε και να σμιλέψετε την ωριμότητά σας, για να διαμορφώσετε τα σχέδια και τη ζωή σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να κάνετε θρησκευτικά ταξίδια, φέτος.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Παλιές μνησικακίες και παρεξηγήσεις που προκαλούσαν πολλές αναταραχές στην ερωτική σας ζωή, θα διαλυθούν από τον Κρόνο. Αλλά, η κτητικότητα προς το σύντροφό σας μπορεί να δημιουργήσει μια ανασφάλεια στη σχέση. Παρόλα αυτά, οι πλανητικές όψεις που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα λάθη σας και να εργαστείτε με το ένστικτό σας για να επιλύσετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σας.

Αν είστε ελεύθεροι, οι όψεις του Δία το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα σας βοηθήσουν να βρείτε την αδελφή-ψυχή, με την προϋπόθεση ότι είστε ξεκάθαροι για το τι ψάχνετε σ’ ένα σύντροφο.

Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που να προκαλέσουν χάος στην ερωτική σας ζωή, που προέρχεται από το Βόρειο και το Νότιο Δεσμό, αλλά υπάρχουν άλλες πλανητικές επιρροές που θα ελέγξουν τις αρνητικές καταστάσεις και θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας.

Συνολικά, είναι μια χρονιά για δώρα-έκπληξη και για να εξερευνήσετε νέα μέρη, ως ζευγάρι. Ο Άρης μπορεί να σας κάνει επιθετικούς στη σχέση ή να μην σας αφήνει να αφιερώνετε αρκετό χρόνο ο ένας με τον άλλον, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της κοινής σας ζωής. Κάντε υπομονή και περιμένετε να περάσει αυτή η φάση.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η σκληρή δουλειά κι η αφοσίωσή σας θα αυξήσουν το εισόδημά σας, φέτος. Η δέσμευση κι η αποφασιστικότητά σας θα εξασφαλίσουν ότι θα απολαύσετε μια καλή θέση στο χώρο της δουλειάς σας – για την ακρίβεια, θα κατακτήσετε μια θέση με περισσότερη εξουσία. Στα επαγγελματικά, θα υπάρχει κέρδος μαζί με την πιθανότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Ίσως, μάλιστα, να κάνετε περισσότερες από μία δουλειές φέτος, όπως υποδηλώνουν οι προβλέψεις για την καριέρα σας.

Ο συνεργασίες θα αποφέρουν καλά κέρδη, το 2024. Οι Δεσμοί της Σελήνης μπορούν να ενισχύσουν την επιχείρησή σας μέσω συνεργασιών στο εξωτερικό. Εάν εργάζεστε, θα έρθει μια προσφορά από μια καλή εταιρεία και θα λάβετε προαγωγή στον τρέχοντα χώρο εργασίας. Το πλανητικό σκηνικό της χρονιάς υποδεικνύει, επίσης, ότι θα μπορέσετε να καθιερωθείτε στο χώρο σας δουλεύοντας σε ένα νέο έργο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2024 θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε, μέσα από τη δική σας δικτύωση και την κοινωνική σας δέσμευση. Όπως φαίνεται από τις οικονομικές προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη, θα έχετε κέρδη από τις επενδύσεις σας και την αγορά μετοχών. Επίσης, οι καθυστερημένες πληρωμές θα εξοφληθούν και θα λάβετε χρήματα που είχαν κολλήσει. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με την οικογενειακή περιουσία.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα σας δει να συγκεντρώνετε χρήματα που έχετε κερδίσει μόνοι σας, τα οποία μπορείτε να επενδύσετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για κέρδη και οφέλη στο μέλλον. Είναι μια περίοδος που θα κάνετε μεγάλες επενδύσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα κέρδη. Ο Δίας θα σας χαρίσει διαύγεια για να αναλύσετε την αγορά και να κερδίσετε. Αλλά, μετά το Μάιο, καλό θα είναι να αποφεύγετε την αγορά μετοχών και τις κερδοσκοπικές δραστηριότητες.