Τοξότης

Τοξότης | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Τοξότης | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το μήνα, λόγω του πλανητικού σκηνικού είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, με τις δικές σας προσπάθειες. Χειρίζεστε πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις και η επιτυχία σας δεν εξαρτάται από τους άλλους – ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος να προσαρμοστείτε ή να συνεργαστείτε. Μπορείτε να πετύχετε, ελέγχοντας διακριτικά το περιβάλλον σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο μήνας προβλέπεται συναρπαστικός για τις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε μόνοι θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούριο – ο έρωτας μπορεί να σας περιμένει σε πνευματικούς χώρους, σε χώρους εκπαίδευσης, ακόμα και σε μακρινές χώρες, μέχρι τα μέσα του μήνα. Στη συνέχεια, ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε επαγγελματικά περιβάλλοντα – ο πιθανός σύντροφος μπορεί να είναι συνάδελφος ή κάποιος που σχετίζεται με την καριέρα σας. Αν ήδη είστε σε σχέση, θα τη δείτε να εξελίσσεται γρήγορα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η καριέρα σας θα εκτοξευτεί αυτό το μήνα, κυρίως την τελευταία εβδομάδα. Έχετε μεγάλο ενθουσιασμό, απίστευτη αυτοπεποίθηση και τα στοιχεία αυτά θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη. Η δουλειά σας θα εκτιμηθεί από τη διοίκηση και θα ανταμειφθείτε με αύξηση ή με κάποια προαγωγή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση αυτό το μήνα και με δεδομένο ότι είστε φιλάνθρωποι, θα βοηθήσετε αρκετά άτομα που το χρειάζονται, δημιουργώντας ένα θετικό κάρμα για τη μελλοντική σας πορεία.