Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, η απογοήτευση μεταμορφώνεται σε ενθουσιασμό. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) ενισχύει το κύρος και την υπευθυνότητα που σας διακρίνουν. Ωστόσο, φροντίστε να μη λειτουργείτε με έπαρση. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) προκαλεί ορισμένα προβλήματα στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) ευνοεί τον τομέα των οικονομικών – τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν μέσα από την υποστήριξη κοντινών σας ανθρώπων, που θέλουν να σας βοηθήσουν. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο των επενδύσεων και του παθητικού εισοδήματος κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να ενδιαφερθείτε για ένα νέο είδος επένδυσης και να αφιερώσετε όλη τη μέρα μελετώντας, κοιτάζοντας χάρτες κι ακούγοντας άλλους να μιλούν για την επιτυχία τους. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει λίγο εμμονικούς και να μην μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο, παρά πώς θα κερδίσετε χρήματα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) επικεντρώνεται στη σφαίρα της προσωπικής σας ζωής, με θετικό τρόπο. Ένα καινούριο ειδύλλιο διαφαίνεται στον ορίζοντα, ενώ αν υπάρχουν σκέψεις για ταξίδια και σπουδές θα υποστηριχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα δώσει προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με τα οικονομικά σας. Επίσης, καλό είναι να αποφεύγετε καταστάσεις που σας εξαντλούν και να φροντίζετε περισσότερο τη διατροφή και τον ύπνο σας. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο της υγείας και της ευεξίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των πληροφοριών. Σήμερα, μπορεί να απογοητευτείτε από όλες τις αντικρουόμενες πληροφορίες που διαβάζετε για την υγεία. Δεν ξέρετε αν πρέπει να πιείτε καφέ ή να κόψετε την καφεΐνη. Ίσως χρειαστεί να σταματήσετε για να το ψάξετε περισσότερο. Κοιτάξτε να βελτιώσετε έστω και μία μόνο συνήθεια και θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σας χαρίζει γοητεία και τονίζει την ερωτική σας διάθεση. Επιπλέον, ό, τι έχει να κάνει με ταξίδια και εκπαίδευση ευνοείται ιδιαίτερα.

Έρωτας και σχέσεις

Μιλήστε για τα μικρά πράγματα στην αρχή της εβδομάδας – τι σας αρέσει ιδιαίτερα σε κάποιον ή για τις λεπτομέρειες των ημερομηνιών ή για αστείες μικρές ιστορίες – και παρακολουθήστε τα μεγάλα πράγματα που φροντίζουν μαγικά τον εαυτό τους. Μετά την Τετάρτη, ωστόσο, θα μπορούσατε να κουραστείτε από την κουβέντα κάποιου – ίσως οι πράξεις του δεν υποστηρίζουν αυτά που λέει, ή θα θέλατε να ακούσετε κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Μην δώσετε πολλή σημασία, όμως. Το σαββατοκύριακο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ερωτήσεις – ειδικά στις σχέσεις – και να συζητήσετε διαφορετικές απόψεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι εξελίξεις δεν θ’ αργήσουν να φανούν.

Καριέρα

Κάποιος θα δηλώσει πίστη και αφοσίωση τη Δευτέρα, αλλά πού είναι οι πράξεις που την υποστηρίζουν; Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι προσδοκίες σας! Μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα – της επιχείρησης, της καριέρας σας, των μακροπρόθεσμων στόχων και των ονείρων σας – θα είναι γόνιμη από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Κάντε μεγάλα όνειρα τώρα: συμβουλευτείτε το μέντορά σας ή κάποιον έμπιστο φίλο, σχετικά με το πού μπορείτε να φτάσετε. Μια τολμηρή προσέγγιση και μια δόση χιούμορ κάνουν τη δουλειά να μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι, την Παρασκευή και το Σάββατο. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Αν χρειάζεται να δουλέψετε την Κυριακή, φροντίστε να δουλέψετε μόνοι, καθώς σ’ αυτή τη φάση οι συνάδελφοι απλά θα εμποδίσουν την πρόοδό σας.