Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, σας δίνεται η ευκαιρία να εμπλακείτε σε κάτι. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) μπερδεύει την επικοινωνία, με μεγάλη πιθανότητα παρεξήγησης με ένα κοντινό σας πρόσωπο. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο της κοινότητας κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η αίσθησή σας για το τι χρειάζεται στη γειτονιά σας είναι πολύ δυνατή, σήμερα. Μπορεί να διαμαρτύρεστε υπέρ ή κατά ενός ζητήματος, ή να σκέφτεστε να βάλετε υποψηφιότητα στο δήμο σας, ή κάτι ανάλογο. Με κάποιο τρόπο, σκέφτεστε να εμπλακείτε στα κοινά. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την επαγγελματική σας ζωή και να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε πώς σας αξίζουν. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) ενισχύει την ώθηση στην κοινωνική σας ζωή και την εμπλουτίζει με διάφορους τρόπους. Αξιόλογες, νέες γνωριμίες θα αποσπάσουν την προσοχή σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) ενισχύει τη γοητεία και τα ταλέντα σας στη δουλειά. Θα μπορούσε να είναι μια τυχερή στιγμή για να παρουσιάσετε ένα στόχο που σας παθιάζει σε κάποιους ανώτερους, ή να δικτυωθείτε με πρώην συναδέλφους ή φίλους φίλων για να βρείτε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο της καριέρας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο: με την ενέργεια αυτής της όψης το αφεντικό σας μπορεί να σας θεωρήσει ανερχόμενο αστέρι. Είναι πιθανό να ανοίξει μια ευκαιρία στη δουλειά κι ίσως κάνετε μια θετική συζήτηση για το μέλλον σας. Η όψη αυτή μπορεί να μην καταλήξει σε προαγωγή, αυτή τη στιγμή, αλλά είστε πολύ κοντά. Είναι, επίσης, μια καλή στιγμή για να ζητήσετε χάρες – αν μάλιστα το κάνετε ξαφνικά, μπορεί να σας απαντήσουν “ναι” το ίδιο ξαφνικά. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σας φέρνει έναν εκνευρισμό που μπορεί να σας δυσκολέψει αρκετά. Ενώ προσπαθείτε πολύ, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε. Αν είστε σε σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να προκύψουν θέματα συνεννόησης με το ταίρι σας.

Έρωτας και σχέσεις

Είστε ονειροπόλοι και μυστηριώδεις στην αρχή της εβδομάδας και είναι πιθανό η καρδιά σας να θέλει να σας πει κάτι, μέσω της φαντασίας ή του υποσυνείδητού σας. Σημειώστε τα φανταστικά σας οράματα κι ανακαλύψτε τις κρυφές έννοιες. Η αισιοδοξία κι η ευτυχία επιστρέφουν την Τετάρτη και η διάθεσή σας δεν είναι μόνο καλή, αλλά και ιδιαίτερα αισθησιακή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Θα είστε σε θέση να βρείτε έναν πρωτότυπο κι εντυπωσιακό τρόπο για να χαράξετε τη δική σας πορεία. Είτε είστε με φίλους, είτε με το ταίρι σας, είναι πολύ τυχεροί.

Καριέρα

Θα πετύχετε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, στην αρχή της εβδομάδας, πράγμα που θα σας επιτρέψει να πλεύσετε σε μια θάλασσα θαυμασμού κι αυτοπεποίθησης, έως το απόγευμα της Τρίτης. Δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό για την Τετάρτη, αλλά οι προσωπικές σας οικονομίες μπορεί να είναι ένα θέμα. Παραδώστε τις αποδείξεις για ένα επαγγελματικό γεύμα που είχατε το προηγούμενο διάστημα και ετοιμάστε φαγητό από το σπίτι. Η Παρασκευή είναι μια υπέροχη μέρα για να κανονίσετε συναντήσεις με το προσωπικό άλλων τμημάτων ή με πελάτες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Θα είστε σε θέση να εκφραστείτε και να δώσετε εξηγήσεις, με εξαιρετική σαφήνεια