Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, οργανώνεστε καλύτερα.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) επηρεάζει την καθημερινότητά σας και, κυρίως, τις σχέσεις σας με άτομα μικρότερης ηλικίας. Κάποια σχετικά θέματα, ίσως, χρειάζεται να μπουν σε νέα βάση. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο της γραφειοκρατίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να αισθάνεστε αρκετά υπεύθυνοι καθώς συγκεντρώνετε όλες τις αποδείξεις και τα έγγραφα για να προετοιμάσετε τη φορολογική σας δήλωση. Μπορείτε να προσλάβετε έναν λογιστή για να εξετάσει τα βιβλία της εταιρείας σας. Μπορεί να ανανεώσετε το διαβατήριό σας και μετά να αποθηκεύσετε όλα τα σημαντικά σας έγγραφα σε ένα ασφαλές σημείο. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) επικεντρώνεται στη σφαίρα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας. Υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν και που ακόμα δεν έχετε καταφέρει να επιλύσετε. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας είναι πιθανό κάτι ή κάποιος να μετακινείται μέσα ή έξω. Ίσως υιοθετήσετε ένα νέο ζωάκι που θα φέρει χαρά και λίγο χάος στο σπίτι. Ίσως έχετε πάρει κάτι καινούριο για το σπίτι, που θα δώσει μια διαφορετική όψη στο χώρο – όπως ένα μεγάλο χαλί ή ένα καναπέ. Το σίγουρο είναι ότι κάτι αλλάζει στο σπίτι σας. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) στρέφει το ενδιαφέρον σας στη σφαίρα της οικογενειακής σας ζωής – υπάρχουν πράγματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν, σε συναισθηματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να προχωρήσετε σε αποφάσεις. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας κι αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Δουλεύετε ακούραστα και περιμένετε το ίδιο κι από τους άλλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί τους. Επιπλέον, πολύ πιθανό να ασχοληθείτε με κάποιο θέμα υγείας. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) εστιάζει στην αισθηματική σας ζωή και τη σχέση με το ταίρι σας. Προκύπτουν εντάσεις και διαφωνίες, που όμως θα ξεπεραστούν και θα δυναμώσουν τα αισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) σηματοδοτεί ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για την ερωτική σας ζωή. Η γοητεία και ο αισθησιασμός σας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε – αξιοποιήστε τες!

Έρωτας και σχέσεις

Η ερωτική σας ζωή βγάζει στην επιφάνεια την δημιουργικότητά σας, τη Δευτέρα και την Τρίτη – γράφετε ένα γλυκό σημείωμα, ή ακόμα κι ένα τραγούδι, ή δημιουργείτε ένα χορό που λέγεται «σ’ αγαπώ»! Ό, τι κι αν είναι, είναι αξιολάτρευτο και γίνεται αποδεκτό με ενθουσιασμό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είστε σε πιο σοβαρή διάθεση, αλλά εξακολουθείτε να σκέφτεστε διαρκώς το ταίρι σας. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή πρόκειται να περάσετε πολύ χρόνο μαζί. Υπάρχει, επίσης, μια καλή πιθανότητα να πάρετε προσωπικά, κάτι που δεν θα έπρεπε – μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας καταστρέψει το σαββατοκύριακο!

Καριέρα

Γιατί να φορτώνεστε τόσο άγχος, όταν μπορείτε να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και να μάθετε τι σκέφτονται για όλα αυτά οι συνάδελφοί σας; Έχει ενδιαφέρον να βάζετε κάτι στο τραπέζι και να προκαλείτε τους άλλους να πάρουν θέση. Μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μόλις καταφέρετε να εστιάσετε στα σημαντικά της εβδομάδας, δεν έχετε καθόλου χρόνο για όσους γυρνάνε γύρω γύρω φλυαρώντας άσκοπα. Δεν έχετε καμία διάθεση να είστε στραβόξυλο, απλά είστε πολύ απασχολημένοι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή η προσέγγισή σας είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Το σαββατοκύριακο, δεν σταματάτε να σκέφτεστε την εβδομάδα που πέρασε.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις