Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, υιοθετείτε μια υπεύθυνη προσέγγιση μπροστά σε κάποιο κίνδυνο. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις σχέσεις με συγγενείς, φίλους και γείτονες. Συναντήσεις και κοινές ασχολίες βελτιώνουν την ποιότητα αυτών των σχέσεων. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της επικοινωνίας και της γραφειοκρατίας. Αυτή τη στιγμή, έχετε μια ισχυρή ικανότητα συγκέντρωσης, ειδικά σε δύσκολες εργασίες. Μπορεί να εργαστείτε πάνω σε μια αίτηση για το σχολείο ή για ένα επιχειρηματικό δάνειο ή κάτι παρόμοιο. Είναι, επίσης, μια καλή μέρα για να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με τον υπολογιστή ή να μάθετε ένα περίπλοκο κομμάτι λογισμικού, όπως για παράδειγμα ένα νέο σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Η τρυφερότητα και η κατανόηση που δείχνετε για τα μέλη της οικογένειάς σας, θα βελτιώσει αισθητά τις σχέσεις σας μαζί τους. Επιπλέον, έχετε κάθε διάθεση να ασχοληθείτε και να οργανώσετε πρακτικά θέματα σπιτιού. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (18/1-10/2) περιορίζει τις διάσημες λεκτικές σας ικανότητες και σας κάνει αρκετά συντηρητικούς, αυτό το διάστημα. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο των χρημάτων σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μια από τις αποφάσεις που πήρατε για τον καινούριο χρόνο, μπορεί να είναι να παρακολουθείτε καλύτερα τα χρήματά σας. Γενικά, όσο περισσότερη προσοχή δίνετε, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να προσελκύσετε. Μπορεί να είστε έτοιμοι να τακτοποιήσετε τις αποδείξεις σας και να δημιουργήσετε ένα σύστημα παρακολούθησης των εξόδων σας. Σε κάθε περίπτωση, τώρα είστε πιο υπεύθυνοι με τα χρήματά σας. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας φέρνει έναν εκνευρισμό που μπορεί να σας δυσκολέψει αρκετά. Ενώ προσπαθείτε πολύ, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε. Αν είστε σε σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να προκύψουν θέματα συνεννόησης με το ταίρι σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) θα σας χαρίσει θετικότητα και αισιοδοξία. Οι ορίζοντές σας διευρύνονται και αποκτάτε νέα ενδιαφέροντα. Προσπαθήστε, όμως, να μην είστε απόλυτοι και άκαμπτοι σε σχέση με τα κοντινά σας πρόσωπα.

Έρωτας και σχέσεις

Σύμφωνα με τα άστρα, οι καλύτερες μέρες της αισθηματικής σας ζωής αυτή την εβδομάδα θα είναι το σαββατοκύριακο – τότε, η απόλαυση θα είναι όλη δική σας και το παιχνίδι θα έχει ένα πολύ θετικό υπαινιγμό. Προγραμματίστε τα ραντεβού σας ανάλογα – και φροντίστε να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά. Και μην ανησυχείτε – και οι υπόλοιπες μέρες έχουν, επίσης, δυνατότητες. Κάντε επαφές, διαδικτυακά ή διαπροσωπικά τη Δευτέρα και την Τρίτη, που η επικοινωνία ευνοείται. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ασχοληθείτε με όσο περισσότερα πράγματα μπορείτε. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, η δημιουργικότητα είναι ελκυστική – και το αποτέλεσμα εξαρτάται από σας.

Καριέρα

Ασχοληθείτε με τα email που έχετε αφήσει να μαζεύονται και ελάτε σε επαφή με πελάτες ή συνεργάτες, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μόλις ξεκινήσετε – και δείτε πόσο θετικά ανταποκρίνονται οι άνθρωποι – πραγματικά θα το απολαύσετε. Αντί να καλέσετε μια συνάντηση, να γράψετε ένα υπόμνημα ή απλά να αγχωθείτε, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα στα μέσα της εβδομάδας. Όλα θα λυθούν από μόνα τους, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους, αν τα αφήσετε. Ο καλύτερος τρόπος να κινηθείτε την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, αν τυχαίνει να δουλεύετε, είναι να προσεγγίσετε τα θέματά σας με πρωτοποριακό και καινοτόμο πνεύμα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις