Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, κάνετε πράγματα που σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) ευνοεί τη δημιουργία ενός παρασκηνίου και δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Μη διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια από αποδεδειγμένα πιστούς φίλους. Ένα κρυφό ερωτικό ενδιαφέρον σας αναζωογονεί και γεμίζει τις μπαταρίες σας. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της απόδρασης. Ό,τι κι αν έχετε στο πρόγραμμά σας, σήμερα, δεν θέλετε να το κάνετε. Σήμερα ονειρεύεστε να ζήσετε μια διαφορετική ζωή, κάπου αλλού – οπότε, μπορεί να βυθιστείτε σ’ ένα βιντεοπαιχνίδι ή να δείτε μια ταινία ή να διαβάσετε ένα μυθιστόρημα. Επίσης, είναι μια εξαιρετική μέρα για να βρεθείτε κοντά στη φύση, να περπατήσετε σ’ ένα δάσος ή ένα πάρκο. Σήμερα, χρειάζεστε μια αλλαγή σκηνικού. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) σας φέρνει κάποιες τάσεις απομόνωσης και είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να πάρετε μια φυσική απόσταση από πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι μια στιγμή που θέλετε να μείνετε με τον εαυτό σας για να αξιολογήσετε κάπως τα πράγματα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) ενισχύει τη γοητεία και τα ταλέντα σας στη δουλειά. Θα μπορούσε να είναι μια τυχερή στιγμή για να παρουσιάσετε ένα στόχο που σας παθιάζει σε κάποιους ανώτερους, ή να δικτυωθείτε με πρώην συναδέλφους ή φίλους φίλων για να βρείτε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο της αστρικής δύναμης κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα, ξεφεύγετε από τη ρουτίνα σας. Μπορεί να ντυθείτε με ασυνήθιστα ρούχα ή να κάνετε κάτι που είναι πολύ διαφορετικό από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Ψάχνετε να κάνετε κάτι νέο και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθείτε ακόμα και σε κάποια σκηνή, με ένα μικρόφωνο στο χέρι. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) φέρνει στην επιφάνεια άγχος και αβεβαιότητα. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας, μείνετε μακριά από εντάσεις και αποφύγετε να συμμετέχετε σε παρασκηνιακές κινήσεις. Καλό είναι, επίσης, να εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία για να ξεκουράζεστε, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Έρωτας και σχέσεις

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας πει πού θα συγκεντρωθείτε, στην αρχή της εβδομάδας: τα συναισθήματά σας θα αναγνωριστούν και θα κινηθείτε ανάλογα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μόνο που σκέφτεστε είναι ο έρωτας και οι μέρες αυτές είναι οι πιο ευνοϊκές για την ερωτική σας ζωή, αυτή την εβδομάδα. Η καλή σας διάθεση και η απίστευτη αίσθηση του χιούμορ σας κάνουν ιδιαίτερα αισθησιακούς, είτε είστε σε σχέση, είτε ψάχνεστε. Θα απολαύσετε πολλές, ενδιαφέρουσες στιγμές, γιατί με τον ερχομό του σαββατοκύριακου ενδέχεται να μην έχετε διάθεση να βγείτε και απλά να θέλετε να χαλαρώσετε. Ωστόσο, η επαφή με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Καριέρα

Ένα μπόνους φέρνει χαμόγελα στο πρόσωπό σας, τη Δευτέρα. Ίσως έχει να κάνει με το τέλος του χρόνου ή ίσως είναι απλά κάτι που έχει καθυστερήσει. Σε κάθε περίπτωση, το ποσό των χρημάτων σας εκπλήσσει. Και η Τρίτη, επίσης, είναι μια τυχερή μέρα. Αυτές τις μέρες οι επιτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην το ξεχάσετε αυτό, όταν την Τετάρτη η σύγκρουση με μια μορφή εξουσίας σας φέρνει σε δύσκολη θέση, ή την Πέμπτη όταν κάποιος συνάδελφος κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Την Παρασκευή, εντελώς ξαφνικά, κάποιοι από τους συναδέλφους σας μιλάνε για το πόσο απολαμβάνουν να δουλεύουν μαζί σας κι αυτά τα κομπλιμέντα σας ζεσταίνουν την καρδιά και σας στέλνουν σε ένα όμορφο σαββατοκύριακο.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις