Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) ενισχύει το κύρος και την υπευθυνότητα που σας διακρίνουν. Ωστόσο, φροντίστε να μη λειτουργείτε με έπαρση. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο της περιπέτειας και της γνώσης σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο του ρίσκου. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Είναι πιθανό να έχετε προγραμματίσει μια φανταστική μέρα, γεμάτη με συναρπαστικές δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα σας όρια. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) βελτιώνει την επικοινωνία και εμφανίζει δυνατότητες για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ευχάριστες αποδράσεις. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) προκαλεί ορισμένα προβλήματα στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) ευνοεί τον τομέα των οικονομικών – τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν μέσα από την υποστήριξη κοντινών σας ανθρώπων, που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα δώσει προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με τα οικονομικά σας. Επίσης, καλό είναι να αποφεύγετε καταστάσεις που σας εξαντλούν και να φροντίζετε περισσότερο τη διατροφή και τον ύπνο σας. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο των οικονομικών. Η επαναστατική ενέργεια συνεχίζεται και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να παρατήσετε τη δουλειά σας σήμερα. Θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε ιστοσελίδες εργασίας ή να επικοινωνήσετε με έναν συνάδελφο που τώρα εργάζεται σε διαφορετική εταιρεία.

Έρωτας και σχέσεις

Το σύνθημά σας, συχνά, φαίνεται να είναι: να περιμένεις το απροσδόκητο – και η αρχή της εβδομάδας θα σας δικαιώσει. Αυτοί που αγαπάτε θα σας ετοιμάσουν μια όμορφη έκπληξη και θα διασκεδάσετε με τον αυθορμητισμό τους. Στα μέσα της εβδομάδας, για οικονομικούς λόγους, θα περιορίσετε τις εξόδους σας. Πάρτε το ταίρι σας ή κάποιον που θα μπορούσε να γίνει το ταίρι σας και κάντε μια μικρή και ανέξοδη απόδραση, σύμφωνα με τις δυνάμεις σας, κανείς δε χρειάζεται να ξέρει ότι δεν πρόκειται να αγοράσετε τίποτα. Το τέλος της εβδομάδας είναι εξίσου καλό για να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ειδικά αν έχετε συντροφιά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καριέρα

Σε κάθε δουλειά υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, στην παρούσα φάση, αλλά στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να σκεφτείτε με πολύ ξεχωριστό τρόπο για να ανταποκριθείτε στις οικονομικές πιέσεις που δέχεστε. Ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να δείτε τα πράγματα κι από την άλλη πλευρά. Στα μέσα της εβδομάδας η κοινωνική σας ενέργεια είναι ισχυρή και την μοιράζεται απλόχερα, γύρω σας. Η στιγμή είναι ιδανική για καινούργιες επαφές, συνεργάτες ή πελάτες. Στο τέλος της εβδομάδας, θα καταφέρετε να συγκεντρωθείτε με δυσκολία για να ολοκληρώσεις τους στόχους σας. Μπορεί να χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές στις μεθόδους σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις