Τοξότης

Τοξότης | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Τοξότης | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

#Αποφασιστικός, δυναμικός, γεμάτος επιθυμίες και προσπάθεια

Ο Ήλιος λάμπει στο ζώδιο του συναδέλφου σας, που αναζητά κι αυτός την ελευθερία, του Υδροχόου. Ο Υδροχόος βρίσκει την ανεξαρτησία του ξεχωρίζοντας από το πλήθος και σας καλεί να ζήσετε ακόμα πιο αυθεντικά, απ’ ότι ως τώρα. Το να αγαπήσετε τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σας, σας απελευθερώνει. Μέχρι τη Νέα Σελήνη του Υδροχόου στις 10 Φεβρουαρίου, καλείστε να δώσετε το παράδειγμα και να είστε άψογοι με το λόγο σας. Η Νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς σας ενθαρρύνει να είστε ανοιχτοί σε κάθε νέο άτομο που έρχεται στη ζωή σας.

Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο στις 12 Φεβρουαρίου, παρακινώντας σας να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως, επαγγελματικά. Η αυξημένη επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευθύνη. Με το να είστε πιο ανοιχτοί, θα βρείτε συνεργάτες ενθουσιασμένους να μοιραστούν μαζί σας αυτό το νέο ξεκίνημα.

Όταν ο Ήλιος περνά στους Ιχθύες, η προσοχή σας μετατοπίζεται στο σπίτι. Μπορεί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε σε πράγματα που είχατε παραμελήσει. Σας αρέσει να σας δείχνουν πώς να ζείτε με μεγαλύτερη πληρότητα, αλλά κανείς δεν μπορεί να σας δείξει πραγματικά πώς να νιώσετε ελεύθεροι. Είναι μια εσωτερική δουλειά. Προγραμματίστε τις ανακαινίσεις και τις επισκευές σας τώρα, που όλοι οι πλανήτες κινούνται σε ορθή πορεία.

Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Άρη στον Υδροχόο, στις 21 Φεβρουαρίου, κάνοντας το διάστημα κοντά στη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου γεμάτο ρομαντικές πιθανότητες. Για κάποιους η αγάπη είναι μια απελευθέρωση, για άλλους μπορεί να μοιάζει με μια σειρά από συμβιβασμούς. Η ενέργεια του Υδροχόου, αυτής της στιγμής, σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τον έρωτα και την πιθανότητα. Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος της Παρθένου στις 24 Φεβρουαρίου σας επιτρέπει να φροντίσετε κάθε πτυχή της ζωής σας, από τα ρούχα σας μέχρι τις δεσμεύσεις σας. Αποφασίστε τι ταιριάζει στη ζωή σας και πετάξτε με ευχαρίστηση ό,τι σας κρατούσε πίσω. Η ενέργειά σας είναι πολύ πολύτιμη για να τη σπαταλήσετε ανησυχώντας.