Τοξότης

Τοξότης | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Τοξότης | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα έχετε τις ευεργετικές επιρροές του Άρη και της Αφροδίτης για να διαμορφώσετε τους στόχους σας. Θα δουλέψετε πάνω σ’ αυτούς τους στόχους με τη βοήθεια ειδικών – είναι σημαντικό να δίνετε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες. Θα υπάρξει βοήθεια από τον Κρόνο, που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την προηγούμενη εμπειρία σας. Είναι απαραίτητο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι για να πετύχετε τους στόχους σας.

Έρωτας και σχέσεις

Η επιρροή του Κρόνου θα φέρει κάποιους περιορισμούς στις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις. Ωστόσο, με τη βοήθεια άλλων ευεργετικών όψεων, θα μπείτε σε σχέση με ένα γοητευτικό άτομο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια αναψυχής με αγαπημένα πρόσωπα. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε σχέση με ένα αξιόλογο άτομο που θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη και δυνατά συναισθήματα.

Καριέρα

Σε ό,τι αφορά θέματα καριέρας, τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα. Η απόδοσή σας στη δουλειά θα είναι χαμηλή και συχνά νιώθετε ένα είδος απόγνωσης. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε να αλλάξετε δουλειά – ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνει μετά από σοβαρή σκέψη. Θα υπάρξουν διαφορές με κάποιους συναδέλφους, αλλά και με τη διοίκηση. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις όποιες διαφορές και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν με ήρεμο μυαλό, γιατί αυτό σας συμφέρει να κάνετε.

Οικονομικά

Οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν ευνοούν τα οικονομικά σας. Οποιοδήποτε είδος κερδοσκοπικής επένδυσης θα πρέπει να αποφεύγεται, γιατί το πιθανότερο είναι να έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους είναι αδύναμες κι αυτό έχει επίδραση και στα έσοδά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επεκτάσεις και νέα ξεκινήματα.