Τοξότης

Τοξότης | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

Τοξότης | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι στο χέρι σας να ζήσετε μια ήρεμη και θετική ζωή. Συγκεντρωθείτε και βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε για τα όνειρά σας. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα σας καλεί να προσπαθήσετε σκληρά για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, αν θέλετε να πετύχετε. Η επιτυχία δεν έρχεται εύκολα – χρειάζεται χρόνο κι απαιτεί σκληρή δουλειά και υπομονή. Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι θα μπορέσετε να τα καταφέρετε στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, αυτό το μήνα, επειδή δεν κάνετε πίσω. Τίποτα δεν πρέπει να σας κάνει να τα παρατήσετε, γιατί έχετε όλα τα προσόντα για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Έρωτας και σχέσεις

Οι πλανητικές όψεις του μήνα σας καλούν να παραμείνετε πιστοί στο ταίρι σας. Θα κοιτάξετε πολλούς ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να θέλατε να είστε μαζί τους, αλλά πάντα να σκέφτεστε τα συναισθήματα του συντρόφου σας προτού τον πληγώσετε. Να είστε συνετοί και να μην υποκύψετε σε μια τρέλα της στιγμής. Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες κινήσεις για να ξαναφέρετε το πάθος στην ερωτική σας ζωή. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να μετακομίσετε σ’ ένα μέρος που θα νιώθετε άνετα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να βρίσκεστε κοντά σε άτομα που δεν σας φέρονται όπως θα έπρεπε. Βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε την κατάσταση κι όλα θα πάνε καλά.

Καριέρα

Στην αρχή του μήνα θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Η καριέρα σας είναι σημαντική για σας και δεν πρέπει να την αγνοήσετε σε καμιά περίπτωση. Ζητήσετε βοήθεια και καθοδήγηση από τους άλλους, ώστε να μπορέσετε να εξελιχθείτε. Ο ανάδρομος Ερμής προμηνύει μια περίοδο επιτυχίας – εφόσον εργάζεστε σκληρά και παραμένετε αφοσιωμένοι, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να πετύχετε.

Οικονομικά

Σε σχέση με τα οικονομικά σας, αυτό το μήνα θα αυξήσετε κάποια περιουσιακά στοιχεία – πιθανά να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, που θα σας κάνει να νιώσετε περήφανοι. Ο μήνας προβλέπεται ευνοϊκός σε ό,τι αφορά τα χρήματα.