Υδροχόος

Υδροχόος 2022

Ζώδια

Υδροχόος 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το ωροσκόπιο του Υδροχόου είναι ευλογημένο, καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο για όλη τη χρονιά αυτό θα σας φέρει μεγάλη τύχη! Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε. Πάντα πρέπει να βεβαιώνεστε ότι σκέφτεστε καλά πριν ενεργήσετε κι αναλάβετε ευθύνες, ακόμα κι όταν κάποιοι από τους μεγαλύτερους πλανήτες είναι στο πλευρό σας.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα στάσιμη μέχρι το Μάρτιο, που η Αφροδίτη θα μπει στον Υδροχόο. Αυτός ο μήνας είναι η καλύτερη περίοδος για να αναζητήσετε σύντροφο, αν είστε ελεύθεροι. Αν είστε ήδη σε σταθερή σχέση, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι όμορφο και ρομαντικό με το σύντροφό σας.

Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς μετά το Μάρτιο, η ερωτική σας ζωή θα κυλήσει ομαλά. Μπορεί, ωστόσο, να προκύψουν κάποια εμπόδια το φθινόπωρο, όταν η Αφροδίτη κινείται μέσα στο Λέοντα και το Σκορπιό. Αυτό το διάστημα, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μ’ αυτά που λέτε και κάνετε, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι αυτό το διάστημα, το πιθανότερο είναι να παραμείνετε έτσι. Για την υπόλοιπη χρονιά μετά απ’ αυτό, η ερωτική σας ζωή θα είναι σταθερή.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Δίας στον έβδομο οίκο σας χαρίζει τύχη στον εργασιακό χώρο, κοντά στην αρχή της χρονιάς και μπορείτε να βασιστείτε σ’ αυτή την τύχη για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ωστόσο, η τύχη σας μπορεί να αλλάξει κοντά στο τέλος του έτους, λόγω των επιπτώσεων του Κρόνου στον δωδέκατο οίκο. Αυτή την περίοδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ως προς το τι λέτε στους συναδέλφους σας. Αν διατηρήσετε καλή σχέση μαζί τους, τότε θα δείτε πρόοδο στην καριέρα σας. Αν όχι, τότε μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση, φέτος. Είναι πιθανό να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, απ’ όσα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα να ξοδέψετε τα χρήματά σας χωρίς σκέψη! Βάλτε στην άκρη τα χρήματά σας, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Απριλίου. Μετά απ’ αυτό, ο Δίας θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο και μπορεί να καθοδηγήσει τις αγορές σας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Η αρχή της χρονιάς θα φέρει δυσκολίες στην κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, τα πράγματα θα γίνουν σχετικά φυσιολογικά γύρω στα μέσα Μαίου, μόλις ο Δίας προχωρήσει στον Κριό. Απ’ αυτό το διάστημα μέχρι περίπου τον Ιούλιο (όπου κι ο Άρης έχει θετική επιρροή) θα είστε πιο δημοφιλείς απ’ ό,τι συνήθως. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο προς όφελός σας! Περάστε πολύ χρόνο με τους φίλους σας ή, ακόμα, κάντε μερικούς νέους φίλους! Μόλις τελειώσει ο Ιούλιος η κοινωνική σας ζωή θα επιστρέψει στα συνηθισμένα, αλλά θα εξακολουθεί να είναι σχετικά επιτυχημένη μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η τύχη σας, σύμφωνα με τα άστρα του 2022, εξαρτάται κυρίως από το πόσο καλά χειρίζεστε την κοινωνική σας ζωή. Αν είστε σε θέση να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα, τότε η χρονιά σας θα πάει καλά. Αν χάνετε την ψυχραιμία σας, θα περάσετε πολύ χρόνο προσπαθώντας να αποκαταστήσετε τις ζημιές που θα προκαλέσετε. Να θυμάστε, παρόλο που οι πλανήτες και τα άστρα σας καθοδηγούν, είναι στο χέρι σας να κάνετε τις σωστές επιλογές για να είναι η χρονιά σας όσο το δυνατόν καλύτερη.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις