Υδροχόος

Υδροχόος | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Υδροχόος | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις του Αυγούστου λένε ότι αυτό το μήνα θα δουλέψετε, κυρίως, με τον εαυτό σας. Στο παρελθόν, πολλοί έχουν παραπονεθεί ότι είστε ανυπόφοροι κι εγωιστές. Τώρα, είστε σε θέση να δείξετε ποιοι είστε και ν’ αλλάξετε προς το καλύτερο. Στο παρελθόν υπήρξατε αγενείς κι αλαζόνες, στοιχεία που δυσκόλεψαν τις σχέσεις σας, ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Αυτό το μήνα, αναμένεται να ζητήσετε συγνώμη εκεί που χρειάζεται και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα θετικά σας και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα άστρα αποκαλύπτουν ότι, αυτό το διάστημα, θα υπάρξει αρκετή ένταση στις ερωτικές σας σχέσεις. Για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι εσείς δεν κάνετε λάθη κι αρνείστε να δεχτείτε τις απόψεις του συντρόφου σας. Προς τα τέλη του μήνα, θα χρειαστεί να αλλάξετε συμπεριφορά, διαφορετικά ρισκάρετε ένα χωρισμό. Αν σκέφτεστε να κάνετε παιδί, θα έχετε την εύνοια των άστρων. Αν είστε μόνοι, δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Αυτό το διάστημα η καριέρα σας βρίσκεται σε δύσκολη φάση, λόγω της αδιαφορίας και της υπεροψίας σας. Το θετικό είναι ότι έχετε εντοπίσει τα αρνητικά σας και προσπαθείτε να τα αλλάξετε. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με τους στόχους σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα, αυτό το μήνα, αφού μπαίνουν στο λογαριασμό σας από πολλούς και διάφορους δρόμους. Επίσης, αν κάνετε επενδύσεις, θα έχουν αποδόσεις με υψηλά κέρδη.