Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 02.05 ΕΩΣ 08.05.22

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στα οικονομικά. Ο Ερμής στους Διδύμους (29/4-9/5) ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και δημιουργεί ευκαιρίες για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (5/4-1/5) εστιάζει θετικά στο πεδίο των οικονομικών. Τα έσοδά σας θα έχουν μια αισθητή βελτίωση, αλλά θα πρέπει να προσέχετε γιατί υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να θελήσουν να επωφεληθούν από σας. Στην αρχή της εβδομάδας, η Αφροδίτη στους Ιχθύες και στον οίκο των χρημάτων και των δαπανών κάνει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο των ασυνείδητων ενεργειών. Με την ενέργεια αυτής της όψης η μια αγορά μπορεί να οδηγήσει σε άλλη, και πριν το καταλάβετε, έχετε ξοδέψει χρήματα που δεν σας περισσεύουν. Αν πρόκειται να πάτε σε ένα κατάστημα που υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, ίσως θα ήταν καλύτερα να αφήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο σπίτι. Η Αφροδίτη στον Κριό (2/5-27/5) δημιουργεί ευκαιρίες για να πλησιάσετε περισσότερο τα κοντινά κι αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι σχέσεις σας εμβαθύνουν και γίνονται πιο ουσιαστικές, τα συναισθήματά σας εκφράζονται αναλόγως και έχετε τη διάθεση να δώσετε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειάζεται. Ο Ήλιος στον Ταύρο (21/4-21/5) τονίζει την ενασχόλησή σας με πρακτικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου. Προς το τέλος του μήνα η κρίση και η αντίληψή σας λειτουργούν πιο σωστά. Ο Άρης στους Ιχθύες (14/4-23/5) επιδρά στη σφαίρα των οικονομικών σας και συχνά σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες. Στις 3/5 ο Δίας στους Ιχθύες κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τώρα, παρουσιάζεται μια ευκαιρία που θα μπορούσε να σας αποφέρει κάποια χρήματα. Ίσως μια δεύτερη δουλειά να αρχίσει να εμφανίζει κέρδη. Ή, ένα άτομο που σας χρωστάει, μπορεί να εμφανιστεί με μια επιταγή. Χρήματα που καθυστερούσαν, τώρα φτάνουν στα χέρια σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες σήμερα.

Αισθηματικά

Το γραφείο σας είναι γεμάτο χαρτιά, στην αρχή της εβδομάδας κι η Δευτέρα κυλά πολύ γρήγορα. Φροντίστε να κλείσετε νωρίς τις εκρεμμότητές σας, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τις βραδινές συζητήσεις που προκύπτουν την Τετάρτη και την Πέμπτη το βράδι. Είναι εκπληκτικό το πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει το μυαλό, τα συναισθήματά σας. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου υπάρχουν αρκετά θεματάκια που θα πρέπει να τακτοποιήσετε – κυρίως, μέσα στο σπίτι – αλλά, μην ξεχάσετε να αφιερώσετε χρόνο και στον εαυτό σας. Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα που θα χαρούν να σας βοηθήσουν, μη διστάσετε να το ζητήσετε.

Επαγγελματικά

Καθώς ξεκινάτε τη δουλειά, στη αρχή της εβδομάδας, μπορεί να νιώθετε ότι η σκέψη σας έχει κολλήσει λιγάκι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό μ’ αυτό, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε στην άκρη τα πρότυπά σας και να ζήσετε κάτι καινούριο. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο στα μέσα της εβδομάδας, αλλά τα κατάλληλα άτομα θα σας προσέξουν ιδιαίτερα. Αν τα πάτε καλά, μπορεί να δημιουργήσετε σοβαρή εξέλιξη στην καριέρα σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα πρέπει να είστε σε επαφή με νέους ανθρώπους που θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί σας ή να σας προσλάβουν. Η Κυριακή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσετε σε επαγγελματικά θέματα, αλλά αν πρέπει να δουλέψετε, συγκεντρωθείτε μόνο στον εαυτό σας.