Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα μικροί εκνευρισμοί μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) θα σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κατανοήσετε όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) επικεντρώνεται στη σφαίρα των οικονομικών σας – θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με συγκεκριμένα άτομα και να συζητήσετε διεξοδικά θέματα που αφορούν κάποιο δάνειο ή κληρονομιά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας υποστηρίζει σε θέματα δουλειάς ή/και υγείας. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της υγείας και της ευεξίας κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα, είναι η μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης, διατροφής ή όποια άλλη συνήθεια θέλετε να καθιερώσετε. Η αποφασιστικότητά σας κι ένα καλό πλάνο μπορούν να σας οδηγήσουν στο στόχο σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και τη σχέση σας, σε μια προσπάθεια να λύσετε τις διαφορές που σας απομακρύνουν. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αναμένονται αλλαγές που μπορεί να σας ξαφνιάσουν, κατά κάποιο τρόπο, ίσως και να σας πιέσουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο-τον Υδροχόο. Μπορεί να υπάρξει κάποια διαμάχη στο σπίτι. Κάποιος μπορεί να είναι σε κακή διάθεση και, πριν καλά-καλά το καταλάβετε, να ξεσπάσει καυγάς. Μια καλύτερη χρήση της σημερινής ενέργειας θα ήταν να κάνετε κάποια επισκευή μέσα στο σπίτι. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 εστιάζει στην προσωπική ζωή και στη σχέση με το ταίρι σας – καλό θα ήταν να έχετε υπόψη σας και τις επιθυμίες του συντρόφου σας, πριν πάρετε μια απόφαση.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας προσέξτε για μια αστεία σύμπτωση, ή κάποιο παραπάτημα πάνω σε κάτι (ή κάποιον), φαινομενικά τυχαία. Το σύμπαν στέλνει φρέσκια ενέργεια στην καρδιά σας, με κάποιες περίεργες μορφές – καλωσορίστε, λοιπόν, το καινούριο! Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή στέλνει πιο καυτές ενδείξεις, ακόμα και τη δυνατότητα για σοβαρές, ερωτικές επαφές. Πώς να τις βρείτε; Βάλτε την προσοχή στην άκρη και γίνετε ο μοναδικός σας εαυτός – εσείς, δεν ψάχνετε τον έρωτα σε παραδοσιακά μέρη. Το σαββατοκύριακο, κάποια ασυνήθιστα συναισθήματα μπορεί να σας ξεπεράσουν. Δοκιμάστε δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, ο χορός ή το καθάρισμα του σπιτιού για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε.

Καριέρα

Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν τι εννοείτε, με ένα καινούριο, πρωτότυπο τρόπο και θα πάρετε την ανταπόκριση που θέλετε. Εάν δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, δείτε αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας. Η άσκηση είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την παραγωγικότητά σας – ακόμα και μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο μπορεί να αναζωογονήσει το μυαλό σας. Έχετε το νου σας για μια αντίφαση – στα νούμερα, στις οδηγίες που παίρνετε ή στους στόχους σας – την Παρασκευή και το Σάββατο. Σύντομα θα βρείτε μια ευκαιρία να ανανεωθείτε και να επιταχύνετε το ρυθμό σας. Η Κυριακή δεν φαίνεται και πολύ παραγωγική – τι θα λέγατε για ένα ρεπό;

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις